Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal 3-eve egyutt elunk en F39-eves es o pedig L24 eves. Mind ketten szeretunk bulizni es ez kb 1-honapban 1-2 alkalommal meg is tortenik. Iszunk, szorakozunk kozos baratokkal. De nelkuletek bulizhatna reszegsegig a noi partneretek?
Bocs, nőként válaszolok.
A kapcsolat komolyságától függ, de leírom, nálam ez hogy nézett/néz ki:
A volt élettársammal az volt a baj, hogy neki sose volt kedve, így én se mentem (10 éven át, míg együtt éltünk, talán 1x voltunk.)
Mikor kezdett romlani nagyon a kapcsolat, már elmentem nélküle. Nem nagyon izgatta a dolog, az se, mikor már a végén csak kamuztam, hogy bulizni megyek, azt máshova mentem, egyszerűen láttam, hogy nem érdekli...
Utána volt egy kapcsolatom, vele nem éltem együtt, mert külföldön élt, ő eljárkált odakint néha, így én is, bár mintha zavarta volna...
Mostani párommal csak együtt mentünk (anno, mostanában nem járunk, mert még a gyerek elég kicsi), nem merült fel, hogy külön menjen bármelyikünk is.
Azért, mert neked dolgod van, miért ne mehetne? Nem a tulajdonod.
A párom rendszeresen eljár sörözni a kollégákkal, és nagyot nézne, ha megpróbálnám megtiltani neki, vagy durcáskodnék miatta.
Részegségig pedig undorító dolog inni magadat, akár nő, akár ffi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!