Négy és fél hónapja nem csinálok mást, csak "szórakozunk" a lányommal. Mit kellene még kitaláljak?
Hol van meg a nyar...
Mi a gond a cicin altatassal?
nálunk is ugyanez volt amit a 2es ír, és ugyanez a felvesz letesz cumi vált be, pedig ő se fogadta el a cumit, aztán egy este nem adtam többet cicit (egyszer megszoptattam este) hanem mellé tettem a cumit. volt kis sírás de felvettem visszatettem kimentem bementem stb mig el nem aludt. aztán már aznap ejjel nem kelt fel (pedig azelott 5szor is felkelt ejjelente..) masnap pedig mar sokkal rovidebb ideig tartott mindez, negyed oraig tartott talan hogy a cumit a szajaba vegye es elaludjon vele, majd harmadnap mar csak 5 perc, es onnantol kb 2 eves koraig csak annyit kellett tennem hogy odaadtam neki a cumit kijottem a szobabol, es mint egy kis angyal 2 percen belul alomba dumalta magat..mind emellett sokkal hosszabbak lettek a cumival az alvasai, a nappali 2-3 oras alvas addig csak alom volt mert 20 perceket aludt, es azt is csak cicin....
szoval kell egy kis kitartas hozza de megeri....egyebkent 6 honapos volt vagy 5, mikor ezt a modszert csinaltuk. Most 2.5 eves
Azt próbáltad, hogy álmában csempészed be a cumit? Amikor elengedi a melledet, majd újra rákapna, akkor.
Vagy fehér zaj. Nálunk az adamo mellé az is zúgott, akkor aludt csak el.
Egyébként volt időszak, amikor csak a férjemnek aludt el, nem erőltettem, hogy nekem is menjen, egyszerűen rábíztam. :) Azóta is az ő melója este. Nappal altattam így is eleget.
Nyugi.
Egyrészt a nyár még messze van, másrészt az egy évessel a nyaralás minden lesz csak pihenés nem.
Mi az 1 evessunkkel valo nyaralaskor a delelotti alvasidot setaval toltottuk, a babakocsiban tologatva elaludt, addig mentunk, amig aludt, szoval kellemest a hasznossal :-)
A delutani avaskor meg bent voltunk, 40 fokban amugysem nagyon tudnal még sok mindent kint csinalni egy ilyen kicsivel.
Az alvasi szokasok altalaban idovel valtoznak, ez a sokaig a cicin valo cumizas es az anya kozelsegenek igenye (megerzi, ha felallsz mellole) is inkabb az elso honapokra jellemzo.
Lehet, hogy szoktatnod sem kell, addigra ez magatol is megoldodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!