Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Négy és fél hónapja nem...

Négy és fél hónapja nem csinálok mást, csak "szórakozunk" a lányommal. Mit kellene még kitaláljak?

Figyelt kérdés
Hordozóban az altatás sikerül hellyel-közzel,férjemnek az adamoban is,nekem nem.Cicin alszik el avagy babakocsiban levegőn-sétálásnál.Nyáron mennénk nyaralni,de őszintén szólva nem szeretném a gyerekem altatásáról szóljon az az egy nyugodt hetem ami kikapcsolhatna...Egyébként már próbáltunk mindent,simi,zene,szopi után letenni,avagy ásít,fárad stb.ordítás a vége.Cumit nem hajlandó elfogadni,csak a cicin alvás :-( Ringatgatni meg mászkálni sem szeretnék vele,mert 1 óráért cserébe kapunk 40 perc nyugit.És nyaralni megyünk,kikapcsolódni
2017. jan. 28. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Hol van meg a nyar...

Mi a gond a cicin altatassal?

2017. jan. 28. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy most sokan lepontoznak! Nálunk az volt a probléma, hogy kézben aludt csak el ringatással. A végén már odáig jutottunk, hogy 1 órát ringattam és mi is kaptunk 40 perc nyugit. Ekkor döntöttem el, hogy ez így nem megy. Nekünk az vált be, hogy amikor fáradt volt kiságyba beraktuk és cumit adtunk mellé. Persze jött a sírás. Akkor felvettem megnyugtattam majd visszaraktam. Ezt addig játszottuk míg el nem aludt. Volt hogy egy órán keresztül ezt csináltuk, de bevált. Mindennap egyre könnyebben aludt el. Ma már egyedül alszik el a kiságyában. Az biztos, hogy az elején nehéz, de ki kell tartani.
2017. jan. 28. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

nálunk is ugyanez volt amit a 2es ír, és ugyanez a felvesz letesz cumi vált be, pedig ő se fogadta el a cumit, aztán egy este nem adtam többet cicit (egyszer megszoptattam este) hanem mellé tettem a cumit. volt kis sírás de felvettem visszatettem kimentem bementem stb mig el nem aludt. aztán már aznap ejjel nem kelt fel (pedig azelott 5szor is felkelt ejjelente..) masnap pedig mar sokkal rovidebb ideig tartott mindez, negyed oraig tartott talan hogy a cumit a szajaba vegye es elaludjon vele, majd harmadnap mar csak 5 perc, es onnantol kb 2 eves koraig csak annyit kellett tennem hogy odaadtam neki a cumit kijottem a szobabol, es mint egy kis angyal 2 percen belul alomba dumalta magat..mind emellett sokkal hosszabbak lettek a cumival az alvasai, a nappali 2-3 oras alvas addig csak alom volt mert 20 perceket aludt, es azt is csak cicin....

szoval kell egy kis kitartas hozza de megeri....egyebkent 6 honapos volt vagy 5, mikor ezt a modszert csinaltuk. Most 2.5 eves

2017. jan. 28. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
nem értem, most mennyi idős? ha nem tud elaludni 1 óra msázkálással akkor nem álmos még - mennyit tud ébred lenni? Vagy te ragaszkodsz valami időpontokhoz?
2017. jan. 28. 19:01
 5/9 A kérdező kommentje:
1. Az,hogy nem mozdulhatok mellőle,mert max.10 perc és felébred :-( még ha elengedi is,de van,hogy újra "rákap"
2017. jan. 28. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt próbáltad, hogy álmában csempészed be a cumit? Amikor elengedi a melledet, majd újra rákapna, akkor.

Vagy fehér zaj. Nálunk az adamo mellé az is zúgott, akkor aludt csak el.

Egyébként volt időszak, amikor csak a férjemnek aludt el, nem erőltettem, hogy nekem is menjen, egyszerűen rábíztam. :) Azóta is az ő melója este. Nappal altattam így is eleget.

2017. jan. 28. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyugi.

Egyrészt a nyár még messze van, másrészt az egy évessel a nyaralás minden lesz csak pihenés nem.

2017. jan. 28. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi az 1 evessunkkel valo nyaralaskor a delelotti alvasidot setaval toltottuk, a babakocsiban tologatva elaludt, addig mentunk, amig aludt, szoval kellemest a hasznossal :-)

A delutani avaskor meg bent voltunk, 40 fokban amugysem nagyon tudnal még sok mindent kint csinalni egy ilyen kicsivel.

Az alvasi szokasok altalaban idovel valtoznak, ez a sokaig a cicin valo cumizas es az anya kozelsegenek igenye (megerzi, ha felallsz mellole) is inkabb az elso honapokra jellemzo.

Lehet, hogy szoktatnod sem kell, addigra ez magatol is megoldodhat.

2017. jan. 28. 23:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a cumi becsempészése nem jött be,sőt miután hazakényszerültünk édesanyámhoz betegség miatt,valami megváltozott,és nem jó irányban.Nappal nincs el annyit és úgy,mint eddig,feszengő,nyűglődő hangokat hallat,sír,és keveset mosolyog,bohóckodik.Igaz még egy napja jöttünk haza,lehet még vissza kell állnia.De ha így megviseli a lakáson kívüli más élet úm.nem viszem sehová.
2017. febr. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!