Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a pasid heti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a pasid heti 3-szor megy bulizni?

Figyelt kérdés
Unatkozik egész nap, en nem, mert dolgozom, es követeli, hogy vele tartsak. Nem igazán fogja fel, hogy en nem szeretek bulizgatni, meg menni ide oda. Felrótta, hogy kellenek a kozos programok, mert ettől fejlődik a kapcsolat. Szerintem nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban, de cáfoljatok ra, ha rosszul gondolom.
2017. máj. 27. 06:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dolgozik? Szerintem ez nagyon gáz,ez a sok bulizás. Meg mondom az is,hogy nem dolgozik. És valamikor elakar menni ő is,vagy nem tervezi?
2017. máj. 27. 06:51
 2/21 anonim ***** válasza:

:D Ez asztán jó kis kapcsolatnak hangzik.

Közös programok nyilván nem ártanak ha nem csak szimpla félismeretlen dugópajtik vagytok de mondjuk nem a bulit sorolnám ebbe a kategóriába.

2017. máj. 27. 06:58
 3/21 A kérdező kommentje:
Van rendes munkája, de most kezdődik a nyári szünet, tehát egész nap szabad. En viszont dolgozom. Bulizni nem lenne erőm, meg irtózok is a dologtól, de idiótának nez, hogy miért nem tartok vele. Szerintem nem normális, hogy ez a legnagyobb programja es ennek el. Pedig nem egy tini.33F, en 32N. Meg folyton ilyen társasági programokba hív, a nem szimpatikus barátaival. Introvertált vagyok, tehát ezeken sincs kedvem reszt venni. Ez ciki?
2017. máj. 27. 07:06
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Cikinek nem ciki csak ha ennyire különböztök nem tudom mi tart össze titeket.De biztos én vagyok értetlen ezt előrebocsátom.
2017. máj. 27. 07:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, te más ember vagy. Minek vagytok együtt?
2017. máj. 27. 07:27
 6/21 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. A megertest hiányolom belőle, hogy csak a saját dolgait nézi, az, hogy nekem mi lenne jó, az mellékes.
2017. máj. 27. 07:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy 33 éves férfi esetében nagyon éretlen viselkedés, véleményem szerint. Ilyenkor már azért komolyabb programok szokták érdekelni az embert. Amúgy azt a részt nem értettem, hogy van munkája, de jön a nyári szünet és unatkozik. Tanár? Mert akkor külön nevetséges ez a heti 3 buli.
2017. máj. 27. 07:45
 8/21 anonim ***** válasza:
De hát te saját magad sem nézed neked mi lenne jó mivel neked ez a kapcsolat nem jó!Mégis benne vagy! :D
2017. máj. 27. 07:47
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja amúgy azt hozzáteszem, hogy teljesen mindegy, hány éves barátom lenne, ha élne-halna a bulikért heti 3x, akkor szakítanék. Mert ez annak a jele, hogy még éretlen, "élni" akar, gondolom a csajozgatást is erősen fontolgatja...nekem egy kapcsolathoz ennél felnőttebb partner kéne, aki már inkább kettesben töltött programokra vágyik.
2017. máj. 27. 07:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy normális e?

-- Erre nem lehet válaszolni, van akinek igen, van akinek nem, ember és párkapcsolat függő.

Hogy Neked normális e?

-- Erre Te tudsz válaszolni, és ha jól értem, akkor Neked nem normális .

A probléma pedig ez utóbbi. Te pihenni akarsz, te befelé forduló jellem vagy, ő meg pont az ellenkezője. Ez nem arról szól, normális e, mert tudok olyan párokat, akik még nálatok is idősebbek, és mégis normális náluk, ez arról szól, hogy ti mennyire illetek össze, mennyire egyeznek az elképzeléseitek az életről, és mennyire tudtok vagy sem közös irányt kialakítani.

2017. máj. 27. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!