Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kedvelnem kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kedvelnem kell egy olyan lányt, aki folyvást flörtöl a barátommal és akivel többször is összefeküdtek?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: Együtt voltunk egy hosszabb ideig, de akkoriban nagyon durván flörtöltek az orrom előtt. A csaj a barátitársaságának a tagja. Szétmentünk, egyrészt emiatt, meg persze volt kismillió másik ok, és nem volt kompromisszum képes. Ráadásul teljesen hülyének tartott, és nem értette, hogy miért zavar engem az egész(egyébként ezelőtt pár évvel is egyszer összefeküdtek már), hogy becézgeti, és durvábban flörtöl vele mint velem, kacéran pillantgatnak egymásra, stb.

Aztán amíg külön voltunk ez kb 3-4 hónap volt, addig ő többször is lefeküdt ezzel a csajjal, meg moziba mászkáltak, bla bla...

Utána újra elkezdett udvarolni, mert hiányzom, rájött hogy velem sokkal jobb volt, mint bárkivel. Legalábbis ilyeneket mondott. Kb 1 hónap huzavona után visszakönyörögte magát, és úgy voltam adok neki még egy esélyt, mert ettől függetlenül szeretem, és ha hajlandó végre kommunikálni is és belelátni az én szemszögembe egy-két dologban, hogy ne csak mindig nekem kelljen változtatni és hozzáigazodni mindenben, akkor rendbehozhatjuk.

Szóval összejötünk újra, de a csaj a társaságban maradt, és azért havonta 1x legalább találkozunk velük. A párom kikötötte hogy nekem kedvelnem "KELL", ezt a lányt, és el kell fogadnom, hogy ott van a társaságban, és kedvesnek kell lennem. Rendkívül fárasztóak az ilyen hétvégék, soha életemben nem kényszerültem jópofizásra és színéskedésre. Egyébként tudja jól, hogy a nagy színház ellenére utálom a csajt, beszéltünk róla, de nem igazán érti, hogy miért kellemetlen nekem az egész. A flört azóta egyoldalú ugyan, de nagyon a bögyömben van a csaj, és rettegek attól, hogy újra elindul ez a flörtölgetés oda vissza is, és nem szeretném megint átélni, hogy emiatt szakítsunk.

2017. máj. 19. 07:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es, te fogalmazásgátlót szedsz?
2017. máj. 22. 07:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Ha valakit erdekelne a konkluzio: egy szulinapi majdnem lapdance a csajtol es egy kesobbi asztal alatti labsimogatas utan besokalltam es szakitottunk. Most boldog párkapcsolatban elek egy normalis férfival :) soha többé nem kezdek kisfiukkal.
2017. nov. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!