Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kedvelnem kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kedvelnem kell egy olyan lányt, aki folyvást flörtöl a barátommal és akivel többször is összefeküdtek?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: Együtt voltunk egy hosszabb ideig, de akkoriban nagyon durván flörtöltek az orrom előtt. A csaj a barátitársaságának a tagja. Szétmentünk, egyrészt emiatt, meg persze volt kismillió másik ok, és nem volt kompromisszum képes. Ráadásul teljesen hülyének tartott, és nem értette, hogy miért zavar engem az egész(egyébként ezelőtt pár évvel is egyszer összefeküdtek már), hogy becézgeti, és durvábban flörtöl vele mint velem, kacéran pillantgatnak egymásra, stb.

Aztán amíg külön voltunk ez kb 3-4 hónap volt, addig ő többször is lefeküdt ezzel a csajjal, meg moziba mászkáltak, bla bla...

Utána újra elkezdett udvarolni, mert hiányzom, rájött hogy velem sokkal jobb volt, mint bárkivel. Legalábbis ilyeneket mondott. Kb 1 hónap huzavona után visszakönyörögte magát, és úgy voltam adok neki még egy esélyt, mert ettől függetlenül szeretem, és ha hajlandó végre kommunikálni is és belelátni az én szemszögembe egy-két dologban, hogy ne csak mindig nekem kelljen változtatni és hozzáigazodni mindenben, akkor rendbehozhatjuk.

Szóval összejötünk újra, de a csaj a társaságban maradt, és azért havonta 1x legalább találkozunk velük. A párom kikötötte hogy nekem kedvelnem "KELL", ezt a lányt, és el kell fogadnom, hogy ott van a társaságban, és kedvesnek kell lennem. Rendkívül fárasztóak az ilyen hétvégék, soha életemben nem kényszerültem jópofizásra és színéskedésre. Egyébként tudja jól, hogy a nagy színház ellenére utálom a csajt, beszéltünk róla, de nem igazán érti, hogy miért kellemetlen nekem az egész. A flört azóta egyoldalú ugyan, de nagyon a bögyömben van a csaj, és rettegek attól, hogy újra elindul ez a flörtölgetés oda vissza is, és nem szeretném megint átélni, hogy emiatt szakítsunk.

2017. máj. 19. 07:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

En aterzem a szitut! Ha budapesti vagy,megyek veled egy ilyen buliba es flortolok veled durvan.

Igazi tetu a pasid.

N

2017. máj. 19. 07:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vicces,megaláz mások előtt a csajjal a flörtökkel,le is fekszik vele,utána meg kiköti hogy kedvelned kell,és jópofit kell vágnod hozzá ? Legyen tartásod,ne dirigáljon neked senki.Én nem mennék oda ahol a csaj van,és repülne a fickó is.
2017. máj. 19. 07:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Állítólag a társaság többi része nem érzékelte ezt olyan durvának mint én, és nem is bírtak, mert hogy én miért nem kedvelem a csajt. Lehet nekik megszokott volt már ez a viselkedés kettejük között...
2017. máj. 19. 07:44
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, ha már újra osszejottel ezzel az alakkal, akkor a társaságban igenis viselkedj normálisan vele és ne tedd tönkre a közös estét a hisztiddel.

Ne rettegj. Ha netán mégis újból kezdődne a flört a barátod részéről is, akkor kirúgod. Tudod, nem a lány hibád. Ha ő nem lenne, találna mást magának. Ismerem ezt a típust mint a párod. Most egy darabig összekapta magát, de lesz még gond később, esetleg másik lánnyal.

2017. máj. 19. 08:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

-Ha zavar még, hogy kapcsolata volt a lánnyal, nem kéne együtt lennetek.

-Én nem tűrném, hogy előírják kit kedveljek, a pasid egy tahó. Majd az összes szeretőjével puszi pajtások lesztek?

2017. máj. 19. 08:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azta rohadt..

Mer kene kedvelned? Mit képzel az exed/párod hogy meg mondja neked kit szeress??

Neked kellett volna meg mondanod neki mikor ossze jottetek ujra, hogy ide figyelj ennek a lánynak a közelébe se mesz/megyunk ezentúl aztan el

lehet dönteni ki fontosabb!! Mer lehet ugyis talalkozni a barátokkal hogy a ringyo nincs ott.

2017. máj. 19. 10:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból ilyen csávóval nem kezdenék!
2017. máj. 19. 11:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval összejötünk újra" - na ezen a ponton b*sztad el.

nem kellett volna.

2017. máj. 19. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8-assal értek egyet. Annyi fiú van, mint égen a csillag, könnyen találsz akár minden ujjadra. Urambocsá' még olyat is, aki emberszámba vesz...
2017. máj. 20. 11:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne menj el ezekre a hétvégékre, és mondd meg, ha ez a lány ennyire fontos neked, akkor miért akar veled járni? Fejezd be vele a kapcsolatot! Mármint te ezzel a fiúval!
2017. máj. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!