Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy szép barátnő nyalás után nem enged csókolózást, legszívesebben csak sötétben csinálja, nem szopja a. -t, nem enged feneket nyalni és 5 percenként mondja hogy váltsunk pózt?
És a szépet nem úgy mondnom, hogy "ő nekem a legszebb, mert szerelmes vagyok belé", hanem tényleg jó csaj, aki karcsú, kis formás mellű, kerek és formás seggű, szép arcú és hosszú hajú.
Voltam az életben két kézen megszámolhat számú lánnyal már (köztük sokéves kapcsolat is) és ő az első, akinek ezekkel fenntartásai vannak. Nem is csak esetleges félősségről van szó (mondjuk hogy sötétben szereti csinálni), hanem hogy undorítónak tartja hogy a puncinyalás után csókolózzunk.
(Jó, a fenéknyalást tudom sok lány nem engedi (mondjuk a lányok fele vagy harmada), de most ne csak arra az egyre koncentráljatok).
Pedig neki sem én vagyok az első.
25/f, 23/l
Azért mert mostanában ez a divat, nem kell mindenkinek szeretni. Ha megkérdeznétek a szülők/nagyszülők korosztályát, akkor a többség nem tartotta elvártnak a fent tárgyalt dolgokat.
A döntés a tied, hogy tudod-e ezek nélkül is élvezni a szexet. Ha nem, akkor szakíts mindkettőtöknek jobb lesz, mert làtszólag a párod sem fog engedni.
Figyelj, ő ilyen. Nincs két egyforma ember.
Én sem szeretek sz0pni, és akkor mi van? A párom elfogadja és kész. Én sem kötelezem arra, amit ő nem szeret.
Amúgy meg, én is szeretek sötétben vagy félhomályban szeretkezni, mert nekem az olyan bensőséges.
Ha nem felel meg az igényeidnek, akkor hagyd a lányt.
En sem ertem, hogy jon ide, hogy szep vagy nem szep. Mert aki szep, az mar csakis tokeletes lehet a szexben, hat persze.
A szexet mindenki maskepp szereti, kerdezo. O igy szereti. Vagy lehet, h egyaltalan nem szereti. Senkire nem szabad raeroltetni semmit. Olyan part kell keresni, akivel osszepasszoltok. Ilyen egyszeru ez.
Meg kell mondanom, kellemesen csalódtam a GyK közösségében az előttem szólók (véletlenül sem a kérdező) miatt. A #14-es és a #21-es válasz olyan gondolatokat fogalmaz meg, amik bennem is nagyon régen felmerültek már, nem csak ennek a kérdésnek, de más konfliktusoknak a kapcsán is.
Egyébként rohadtul nem biztos ám, hogy a lány is meg van elégedve a saját testével, az csak egy dolog, hogy a kérdező szépnek látja. Ahhoz, hogy esetleg nyisson, lehet szüksége némi odafigyelésre, több szeretetre, türelemre, és arra, hogy éreztetve legyen vele, mennyire kívánatos. Természetesen ha e feltételek teljesülésével sem változik meg a hozzáállása, akkor sincs semmi. Tök fölösleges prűdnek minősíteni és egyéb jelzőkkel illetni őt. A szexben semminek sem elvárás alapon kellene működnie, és végképp szar a helyzet, ha bármelyik fél azt érzi, hogy amennyiben ezt és amazt nem csinálja meg, hátrány fogja érni őt (megcsalják/elhagyják). Ezt érzelmi zsarolásnak hívják, és nem csak a jó együttlétek halála, de hosszútávon a kapcsolaté is.
"kerek és formás seggű"
Soha nem tudnám ezt leírni arról a nőről, akiért odavagyok. Még ha igaz is. Ilyen max egy krváról írnék. :)
Mi ezen amúgy olyan bonyolult, eltérő szexuális igények, lehet szétmenni. Ennyi. Csá.
Heh, mintha az egyik exemről írták volna a jellemzést. Nem ugyanazzal a nővel voltunk véletlenül? :D
Amúgy, a korból kiindulva, nem ugyanarról van szó, de tulajdonságokban ugyanez…semmi felszabadultság, félhomály, sötét, nulla önbizalom, bókok, dicséretek semmit nem használnak. Pedig, ő is egy sportos, csinos lány volt.
Nem is maradtunk sokáig együtt. Nevezzetek, aminek akartok, nem volt jó az ágy és ez a kapcsolat rovására ment. Nem a szex a legfontosabb, de nagyon fontos.
Én már a megcsalás határán voltam, annyira nem illettünk össze.
Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!