Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az iskolában nyalni-falni egymást?
Figyelt kérdés
Az osztályomban van egy szerelmespár,akik lassan egy éve együtt vannak,11. osztályba járunk. Minden szünetben egymást nyalják és ez elég sok mindenkit zavar,már az osztályfőnök is szólt nekik meg mi is. Ennek ellenére,ha lehet még hevesebben csinàlják. Nekem is van barátnőm,de közösségben nem csinálunk ilyen dolgokat. Mi a véleményetek? Miért nem tudnak tiszttelettel lenni másokra? Mit csináljunk?2014. máj. 29. 17:50
2/10 anonim válasza:
Ės neked mi közöd hozzá? Semmi!
Ha valami nem tetszik ne nėzz rájul.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is gáz, mi annak idején csak puszit adtunk, meg néha ölelkeztünk.
4/10 A kérdező kommentje:
Hidd el,próbàlunk nem odanézni,de ezt egy éven keresztül elég kínos.
2014. máj. 29. 17:55
5/10 anonim válasza:
hol tanuljanak ha nem az iskolában :P
7/10 anonim válasza:
Akkor sem ėrtem hogy miėrt zavar... ha nem tetszik amit csinálnak,mondom...ne nėzz rájuk!
8/10 anonim válasza:
hát akinek probléma abból nagyrésze csak irigy és ténylegesen csak nagyon kevés embert zavar. sok tanár is csak irigy mert ő nem csinálhat ilyet mással:D
9/10 anonim válasza:
7: Ez olyan érvelés, mint amikor hajnalban bömbölteti a szär zenéjét a szomszéd, ezt szóvá teszed, és azt válaszolja, hogy nem kell hallgatózni.
10/10 anonim válasza:
én is 11.es vagyok, nálunk 2 gerlepár is van, ráadásul sikerült az osztály legrondább embereinek összejönni, szóval mindenki fejeket vág, ha smárolnak :DD 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!