Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha egy szép barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy szép barátnő nyalás után nem enged csókolózást, legszívesebben csak sötétben csinálja, nem szopja a. -t, nem enged feneket nyalni és 5 percenként mondja hogy váltsunk pózt?

Figyelt kérdés

És a szépet nem úgy mondnom, hogy "ő nekem a legszebb, mert szerelmes vagyok belé", hanem tényleg jó csaj, aki karcsú, kis formás mellű, kerek és formás seggű, szép arcú és hosszú hajú.

Voltam az életben két kézen megszámolhat számú lánnyal már (köztük sokéves kapcsolat is) és ő az első, akinek ezekkel fenntartásai vannak. Nem is csak esetleges félősségről van szó (mondjuk hogy sötétben szereti csinálni), hanem hogy undorítónak tartja hogy a puncinyalás után csókolózzunk.

(Jó, a fenéknyalást tudom sok lány nem engedi (mondjuk a lányok fele vagy harmada), de most ne csak arra az egyre koncentráljatok).

Pedig neki sem én vagyok az első.

25/f, 23/l

2017. máj. 16. 13:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Alvómaszk, amit szívesen vásárolnál a barátnődnek.

A szemfedőt elhunytakra terítik a ravatalon-koporsóban.

Amúgy meg miért nem vele beszéled meg, mi nem leszünk ott veletek az ágyban.

2017. máj. 16. 14:23
 12/29 anonim ***** válasza:
18%

Nem normális, kérlek.

Ilyen alacsony szintű szexuális kultúrával hiába szép a csaj, az életben sem fog megtartani egy pasast sem (téged is beleértve persze).

Beszéljétek át a dolgot, mert ez így nagyon gáz.

2017. máj. 16. 14:37
 13/29 anonim ***** válasza:
19%

Szimplán arról van szó, hogy borzalmasan rossz a csaj az ágyban, nem "érzi" a szexet, valószínűleg az állandó pózváltásokat is azért csinálja, mert ezt látta a filmekben. Úgy tűnik, ő ezt azt egész dugás dolgot rohadtul nem élvezi, ráadásul irtó prűd, talán bizalom/önbizalom problémái is vannak. Nem képes megélni a szexualitását.

Esetleg hazudott neked, és valójában még szűz. Mást nem tudok elképzelni, de ide lehet, inkább szakember segítsége kéne, szóval a kérdésre válaszolva, nem, nem normális.

2017. máj. 16. 14:50
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Hihetetlen, hogy ha valaki nem akar szopni, az nem normális. De, normális. Nincs szopásra igénye. Ha aszexuális lenne, az is normális lenne.

Vagy elvárások alapján megy az egész? A szopás már elvárható, aki nem szereti, az nem normális, 10 év múlva az anál, 20 év múlva a pisikaki lesz az elvárandó?

2017. máj. 16. 14:58
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
Az normális, hogy s3ggnyalásba semmilyen irányból nincs benne, mert az egy beteg dolog, a többi pedig túlzott konzervatívságot jelez. Bár ha puncinyalás után nem csókolózik, az azt is jelzi, hogy mocskosnak tartja magát ott lent.
2017. máj. 16. 15:05
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Engem az érdekelne, hogy miért kellett kiemelni azt, hogy a barátnőd "szép"? A szépsége miatt máshogy fog viselkedni/attól lesz más a személyisége, vagy miért?
2017. máj. 16. 15:10
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

"undorítónak tartja hogy a puncinyalás után csókolózzunk."

Attól, hogy szép a barátnőd, még nem lesz gusztusa mindenhez.Számomra nincs semmi undorító ebben, de nem vagyunk egyformák.Tudomásul kéne venni, hogy az emberek különbözőek.Nem mindenkinek izgató a saját altáján levő váladékot kóstolgatni más által, ill. a más altáján a szájával tevékenykedni.Egyszerűen nem illettek össze ezen a téren.Ha ennyire zavaró neked, akkor keress olyat, aki ezt bírja.

2017. máj. 16. 15:24
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Vannak ilyen nők. Vagy elmúlik idővel, vagy megmaradnak ilyennek aztán valaki majd elviseli, vagy valakinek megfelel majd, csak hogy mellette maradhasson.

A szépség egy dolog, ennél több kell, hogy menjenek a dolgok.

2017. máj. 16. 16:02
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

Dicsekvésből. Manapság már dicsekvés tárgyává vált egy szebb barátnő, vagy akár csak simán az hogy van barátnő. Nézz csak rá facebookra ahol az utóbbi időben a férfiaknál elszaporodtak a barátnővel csókolózó, vagy barátnőt magához ölelő "ez az én csajom, nem másé" típusú szelfi profilképek.

2017. máj. 16. 16:10
 20/29 anonim ***** válasza:
26%

6os vagyok,nem értem mire a lepontozás.

Prüd a csaj tulságossan. Aztan majd csodalkozik ha megcsalják vagy othagyják a szex miatt.

2017. máj. 16. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!