Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Nagy csajozós voltam, míg meg nem ismertem egy szép lányt és már 1 év 4 hónapja járunk. Egyszer sem csaltam meg. Minden okés volt kb 2 hónappal ezelőttig, mígnem elkezdett mindenért hisztizni. Eddig cidázott, most már bejelentette, h soha nem fog, mindenféle szexjáték volt, már az sem.. A nyílt utcán mikor smárolunk lök elfele, "nyilvánosság előtt vagyunk", pedig azelőtt nem zavarta, régebben olyan fogadásokat kötöttünk, hogy ha ő győz akkor benyalok, ha én akkor lecidáz... de most már hallani sem akar róla... megkérdeztem, hogy vajon mi lehet a gond, csak annyit mondott, hogy komolyabb lett. Mi a véleményetek?

2012. aug. 16. 07:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%

komolyabb lett.

egy kapcsolatban 1 év alatt megerősödnek érzelmek.

ha a párom érzelmei ott tartanak, h "lecidázzam" akkor nem ugyan ott tartunk.

2012. aug. 16. 07:37
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Az egy Duna parti város Bács-Kiskun megyében.
2012. aug. 16. 07:40
 3/22 anonim ***** válasza:

#2:

:D:D:D

2012. aug. 16. 07:41
 4/22 A kérdező kommentje:

:D

De nekem nem tetszik ez a komolyabb hozzáállás.

2012. aug. 16. 07:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

vagy meg tudod győzni, h maradjon minden ugy ahogy volt.

vagy keress újabb, komolytalan szép lányt.

2012. aug. 16. 08:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

"A nyílt utcán mikor smárolunk lök elfele, 'nyilvánosság előtt vagyunk' ..."

Azta! O.O Mi van, attól fél, hogy egy paparazzo lekapja, és a holnapi újságban benne lesz, hogy kavar egy pasival? :D Már bocs, de csókolózni bárhol lehet!

2012. aug. 16. 11:23
 7/22 A kérdező kommentje:
#5 Mármint olyan francia csókot értek ez alatt... Ő szerinte "most" ciki, de régebben nem volt gond... NEM ÉRTEM?!
2012. aug. 16. 12:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked csak ennyit jelent a lány, hogy lecidáz és te kinyalod, meg csak a szex, akkor inkább hagyjátok a kapcsolatot. Ő többre vágyik. Szeretetre és gyengédségre, nem arra hogy úgy kezeld mint egy kis rib..ncot. Nem csak az együtt töltött idő mutatja meg, hogy egy kapcsolat mennyire komoly, hanem a viselkedésetek. Én most leszek más fél éve együtt a párommal, de már a vőlegényem. (bár igaz, hogy előtte már jó pár éve ismertem őt), de mi tudtunk érzelmileg is fejlődni. Úgy látszik neked csak egy csinos, és felszínes lány kell, nem egy olyan aki érzelmi szinten is többre vágyik. Ha nem csak magaddal foglalkoznál, hanem tényleg érdeklődnél iránta, akkor talán még jó is lehetne ez a kapcsolat köztetek. Egymás idejét pazaroljátok szerintem.
2012. aug. 23. 10:02
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is megjött az esze! És ha ez téged zavar, akkor keress olyat, akivel egy szinten vagytok!
2012. aug. 23. 12:00
 10/22 anonim ***** válasza:
42%
szerintem nem megjött az esze, hanem nem szeret már
2012. aug. 23. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!