Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nagy csajozós voltam, míg meg nem ismertem egy szép lányt és már 1 év 4 hónapja járunk. Egyszer sem csaltam meg. Minden okés volt kb 2 hónappal ezelőttig, mígnem elkezdett mindenért hisztizni. Eddig cidázott, most már bejelentette, h soha nem fog, mindenféle szexjáték volt, már az sem.. A nyílt utcán mikor smárolunk lök elfele, "nyilvánosság előtt vagyunk", pedig azelőtt nem zavarta, régebben olyan fogadásokat kötöttünk, hogy ha ő győz akkor benyalok, ha én akkor lecidáz... de most már hallani sem akar róla... megkérdeztem, hogy vajon mi lehet a gond, csak annyit mondott, hogy komolyabb lett. Mi a véleményetek?
Igen,az elején talán nagyon be akart vágódni nálad,sőt túlzottan is.
Gondolom nem tudta fenntartani már a látszatot ennyi idő után.Ez nem is baj,nem kell,hogy mindent megtegyen a szexben amit nem is akar igazán.
Az meg,hogy lecidáz...Látszik,hogy egy kicsit sem tiszteled.Ha csak szexre kell keress más csajt.
Utcán én is max szájrapuszit adok a páromnak,nem akarom,hogy mindenki azt nézze,hogy hogy nyaljuk egymást.
Nekem sem kellemes mikor pl várok a buszra és előtteme gy pár gügyög meg szinte látom,hogy tacsakos a lány bugyija.
2012. aug. 23. 12:52
12/22 anonim válasza:
én 23 éves létemre nem szégyellem kimutatni, ha kivànom pàromat, hadd làssa a jonép hogy boldog vagyok vele:)
2012. aug. 23. 17:32
13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket.. némelyikük átgondolandó volt... nem tudom, hogy mit tegyek, nem akarok szakítani vele, mert nagyon szeretem, de ez engem egyre jobban idegesít... nem csak az a gond, hogy nem cidáz le, de régebben sokkal jobban benne volt az ilyesmi szexjátékokban és tetszett is neki,(szerintem), meg jobban hülyéskedtünk is, nem érdekelte senki és semmi....hát nem tudom mit csináljak...
2012. aug. 23. 18:41
14/22 anonim válasza:
próbálj meg te is komolyabb lenni, am hány évesen vagytok?
2012. aug. 31. 16:16
15/22 anonim válasza:
hát, kérdés h te mennyire túlzod el a 'mindenért hisztizik' dolgot, mert lehet, h ezelőtt is mondta már, h ez vagy az zavarja, csak eddig nem változtattál rajta, ezért most így reagálja le. de szerintem a 'megkomolyodás' nem egyik pillanatról a másikra jön, szóval ha tényleg egyik napról a másikra változott meg és lett ilyen, akkor nem hiszem, hogy megkomolyodott vagy felnőtt volna, sokkal inkább valaki - barátnő, vagy egy haver, aki szeretne több lenni - felnyitotta a szemét, hogy ami eddig volt, az nem feltétlenül normális.
2012. aug. 31. 16:18
16/22 anonim válasza:
Valószínűleg azt érzi, hogy tárgyként kezeled és csak a szexre kell. Hagyd a szexet, és próbáld meg újból meghódítani. Egy sms, egy kis csoki, vagy néhány kedves szó nagyon sokat dobhat a dolgon. Nekünk nőknek (legtöbbünknek:)) kell az érzelem is ahhoz, hogy kedvünk legyen hozzá, ha mindig csak erre lyukad ki a mondandód, -és gondolom így van hisz ha ide kiírtad a kérdést nagyon foglalkoztat a dolog- egyszer csak megunja.
2012. aug. 31. 16:26
17/22 A kérdező kommentje:
amúgy én 19 éves, ő 21 éves :)
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó bejegyzésen nagyon elgondolkodtam...lehet igazad van! Megyek veszek is neki egy doboz csokit :)
2012. szept. 3. 20:40
18/22 anonim válasza:
Rész lehettél annak a folyamatnak amikor egy pozitív játszma átmegy negatív játszmává.
Megoldás: Gyere rá a hisztiéi EREDETI okára, ne az álltranzakciót állüzenetét próbáld megérteni, hanem a hisztik EREDETI okára.
Erik Berne - Emberi játszmák című könyvét olvasd el, ha érdekel ;)
17/f
2012. szept. 15. 13:50
19/22 anonim válasza:
hány évesek vagytok? "lecidáz"
Nehogy már egy ilyen miatt probléma legyen...Felnőtt,én megértem!
2012. okt. 14. 09:25
20/22 anonim válasza:
Szerintem túl nőtt rajtad és új játékba szeretne kezdeni , vagy több faszit akar egyszerre , vagy egy lánnyal , vagy egy lánnyal + 1 faszival , vagy azt akarja , hogy az akarta ellenére csináld meg az utcán , vagy megcsal 1 faszival , vagy 2 faszival egyszerre , vagy talált egy nagyobb farkút aki segbe is baxsza. Vagy terhes :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!