Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy mostanában egyre több nő panaszkodik például még itt a gyakorin is, hogy a kapcsolataikban túl kevés a szex? Mi lett a férfiakkal?
Munkahely váltáson nem gondolkoztatok? Hátha egy másik munkahely kevesebb stresszel segítene. Mert ha az az oka, akkor ezen igenis változtatni kell. És nem a szex miatt, hanem alapjáraton nem normális, hohy egy huszonéves férfi így kitikkad, hogy másra már nem is képes. Mások a napi munka után még ootthon tevékenykednek meg hancúrozó gyerekek várják játszani, a te embered meg otthon már egy tehetetlen bal...sz. Most lehet okolni a munkahelyet meg a rohanó életvitelt, de ez abszolút nem normális.
Vagy esetleg egy orvosi kiviusgálás? Hátha egészségügyi oka van.
Ha nem őszinte, és nem mondja meg egyenesen, hogyha valami gond van, azzal én nem tudok mit kezdeni. Én csak azzal tudok bármit is kezdeni és csak arra tudok reagálni, amit mond. Ha azt mondja, hogy az a baja, hogy fáradt, akkor nyilván erre a problémára fogom keresni a megoldást és eszembe se fog jutni, hogy esetleg füllentett és más a gond. Érted? Ez nem drámázás, de én sem vagyok gondolatolvasó.
Én próbálok abból kiindulni, hogy 6 év után talán van benne annyi, hogy őszintén elmondja, mi a gond, és akkor azt közösen meg tudnánk oldani. Ha nem mondja meg az igazat, akkor nyilván nem fog megoldódni a helyzet.
És nem csak velem nem akar programot, hanem senkivel. Rendszeresen hívják a kollégái, a volt osztálytársai, ismerősei is szórakozni ide-oda, de azokhoz a programokhoz sincs több affinitása. Mert fáradt. De persze a Te logikád szerint simán lehet, hogy nekik is kamuzik, különben még a haverokkal is kezdődne a drámázás, ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!