Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy a barátom szex közbe felveszi a telefont és az anyukájával beszél?
Figyelt kérdés
Még az elején voltunk a dolgoknak... azt mondta azért, hogy utána ne hivogassa többet, hogy gyorsan lebeszéljék... nem csaptam balhét, de most úgy arra gondolok, hogy én biztos nem vettem volna fel... utána visszahívtam volna... titeket zavarna?2017. máj. 7. 13:55
1/19 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy nincs jobb dolgod, mint kamukérdéseket írkálni...
2/19 anonim válasza:
Tudod, alap dolog, hogyha szexre kerül a sor, akkor az
ember lenémítja a telefonját. Egy normális Anyuci meg
nem kap agyf@@szt, ha a pici fia csak órák múlva hívja
vissza.
3/19 anonim válasza:
Jogos és én utána ki sem nyomtam volna. Egy kis közvetítés, sosem árt.
4/19 anonim válasza:
nem hinném hogy kamu, ahhoz túl egyszerű és még csak nem is provokatív.
mellesleg elhiszem, hogy vannak ilyen szerencsétlen fiúk akik képesek előjáték alatt is telefonálni.
ja a kérdésre: mindenki aga döntse el, mi az ami "gáz".
5/19 anonim válasza:
Mért kell belekötni? 1# nincs más dolgod?vagy életed?
6/19 A kérdező kommentje:
Ömm.. ez nem kamukérdés :O nem tudom mitől tűnik annak... valaki megtisztelne egy normális válasszal?
2017. máj. 7. 14:02
7/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) megy a zold
2017. máj. 7. 14:03
8/19 anonim válasza:
1-es Vagyok és igen, jelenleg nincs más dolgom. Hawaii didzsi.
9/19 anonim válasza:
Barátnőm volt ilyen, bár, valahol érthető volt, mivel anyukája úgy tudta, teljesen más helyen, szituban van:)
10/19 A kérdező kommentje:
Itt nem ez a helyzet, tudta h nálunk vagyunk. Akkor jogos a kiakadásom :)
2017. máj. 7. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!