Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon stresszes mostanában a párom, még a szexhez sincs kedve. Hogyan segíthetnék neki?
Próbáld meg előtte ellazítani.
Csinálj vagy rendelj vacsorát, csinálj neki fürdőt (ha szereti) masszírozd meg stb... utána , majd jön a többi is ;)
Semmiképp se úgy, hogy erőszakosan rámászol, ez nem fog működni úgysem, ha a melón stresszel.
Meg ne azt érezze, hogy totál kifacsarják a melóban, és még te is követelsz tőle.
Inkább azt érezze, hogy te akarsz neki adni.
2es jókat írt, lepd meg egy finom vacsorával, csináld meg a kedvencét, mikorra hazaér, mellé egy pohár bor/sör, amit szeret, utána egy lazítós, nem túl erős masszázs, aminek a vége átmegy ilyen erotikus masszázsba, ez tuti meghozza a kedvét, nálam legalábbis működni szokott, akármilyen stresszes és fáradt is vagyok :D
Szerintem kezd kis lépésekben. Pl főzz egy vacsit, vagy eressz egy kád fürdőt (ha van kád) és fürödjetek közösen, beszélgessetek.
Eltart egy ideig, míg átáll a főállásúak rutinjára, lehet csak ez a baj :)
Egyetértek az előttem szólókkal.
Egy kis masszázs... Hmmm tuti megjönne a kedvem. :)
De nyilván ez nem tartható fenn állandóan, ha nem szokja meg a stresszt, illetve nem tudja kezelni, hazaviszi, akkor az bizony árt a kapcsolatnak. Adj időt neki, de ha mondjuk fél év után sem változik a helyzet, érdemes elgondolkodni hogy a munkahely megéri-e ha rámegy a kapcsolat.
Engem 40 éve fáraszt a munka, de nem jár ilyen hatással, sohasem járt.
Beszélgess vele, hátha kiderül, mi a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!