10 éves yorki kutyám már több mint egy éve köhög. Orvos nem tudta miért. Mostanában folytó a köhögése. Jól eszik, jó a hangulata. Hogyan segithetnék rajta? Gyógyszer lenne erre?
Nyakörve van?
Nálunk akkor szokott köhögni a kutyánk,egyszer csak rájön,mikor sétánál húz,meglát egy macskát pl.
Nekem azt mondták ez gégeösszeesésnek hívják,ez előfordul a nyakörves kistestű kutyáknál. Talán ez is állhat a háttérben,nálunk csak úgy itthon is szokott köhögni,persze havonta 2x-3x ha előfordul amúgy nem.
De ha nem ez az ok,akkor ki kéne vizsgáltatni.
Másik orvos.
Egy éve köhögő kutyára az orvos azt mondja, hogy nem tudja miért te meg elfogadod????
Ha ne adj' isten valami komoly baja lesz akkor ki a hülye?
Egészségügyi problémákkal nem szórakozunk a kutyát addig visszük amíg nem találunk egy tisztességes állatorvost aki egy alapos vizsgálattal indít!
Tüdőrák tünete is lehet,jobb lenne másik orvoshoz vinni,de akár még több dokival konzultálni.
Nekem is volt mikor egy-egy betegségnél még egy dokihoz elvittem,mert a sajátunk tanácstalan volt,felírt xy gyógyszert,de nem gyógyult meg teljesen a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!