Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy mostanában egyre több nő panaszkodik például még itt a gyakorin is, hogy a kapcsolataikban túl kevés a szex? Mi lett a férfiakkal?
Tetszik, mikor valaki annyi felelősséget sem vállal, hogy leírja, hogy "NEKEM problémám van", helyette "hallottátok ezt, mindenkivel ez van, mindenki erről beszél".
Így nem lesz megoldás.
11.: ez a kérdéshez nem tartozó, gyenge közözködés
12.: gondolom, az milyen lehet... Nem irigylem a lányt
Azért én nem írnám le a férfiakat végleg ......-nem az "idegenp-inahajkurászókról" beszélek.
Tehát ha a nő egy követelőző,esetleg vádló p-csa,hogy miért nem vagy ilyen-meg olyan ....és nem ösztönzi a párját,akkor igen lehetnek gondok.
Potencia problémáknál is egy ügyes -türelmes nő igen sokat tud tenni.
A probléma az érdektelenségben,a másik iránti közömbösségben keresendő'!
Azután belemagyarázni mindent lehet....
Akinek van gerince az adott első probléma után nem hajkurászik új hús"-után!
42/N
Én azt gondolom, hogy ez a mai rohanó életvitel lehet a legtöbb ilyen jellegű probléma forrása. Az állandó idegeskedés, a sok stressz, a rengeteg munkahelyi probléma, az egész napos rohanás, hogy a munkahelyen folyamatosan teljesítményt várnak, és ott lebeg az ember feje felett, hogy ha nem nyújt 110%-ot, akkor bizony kirúgják és mást vesznek fel a helyére... ez rettentően nyomasztó, az ember agya tudat alatt sokszor még otthon is a munkahelyi dolgokon kattog, és mindeközben ott van a létbizonytalanság, hogy mi lesz, ha elveszítem az állásomat és 1 keresetből kell megélnie a családnak... szerintem ez mind-mind oka lehet annak, hogy a férfiak estére teljesen kimerülve, kizsigerelve esnek haza és semmi erejük, energiájuk nincsen, másra nem vágynak, csak egy kis nyugira és pihenésre. Én ezt abszolút megértem és átérzem.
Csak nem tudom, mi lehet erre a megoldás vajon?
Erre a stresszes, rohanó, idegeskedéssel és elvárásokkal teli életvitelre...? Hogy jusson az embernek egy kis ideje önmagára és a szeretteire is.
Nagyszerű,ha dugunk rendesen akkor le vagyunk szólva meg pontozva ha nem dugnánk akkor meg a csajom is rinyálhatna ilyen kérdéseket ide :D
Az meg,hogy te "gondolod" milyen lehet pont le van ejtve.Csakis rossz,vagy átlagos lehet neki mi? Megsúgom ha nem kapja meg rendesen ami kell neki jönnek az idegrohamjai szóval elhiheted,hogy pontosan annyit és úgy kap ahogy és amennyit szeretne!2őnk közül neki van a nagyobb igénye pubi!Remélem sosem savanyodok be ennyire.
Nalunk volt ilyen idoszak, sokat dolgozott es faradt volt. Aztan hagytam, addig nem nyultam hozza, ameddig o sem(a folyamatos kezdemenyezes nalunk is meg volt az en reszemrol, de a sok sikertelen probalkozas utan mar nagyon kenyelmetlenul ereztem magam).
Azota rendezodott, bar nem olyan, mint az elejen, amikor minden nap egymasnak ugrottunk. Mi 2 eve vagyunk egyutt.
22/N
Kérdező, biztos ez lehet a probléma nálatok? Mert nagyon szajkózod ezt a rohanó életvitelt, de hogy azért huszonévrsen havi 1-2 alkalmat is úgy kell kicsikarj belőle, az elég gáz. Mióta van ez így?
Mi 30 fölött, 10 éve együtt, 3 gyerekkel is heti szinten többet együtt vagyunk, és általában akkor sem én kezdeményezem.
A másik meg hogy folyton csak dugna,olyan megalázó,mintha csak egy kellék lennék akibe beleverheti a fa@xát.Ugye?
Túl sokat agyalnak a nők az a baj.
Merthát ugye,nincsen hobbijuk.Sajnos.Pontosabban egy van az egyebek helyett,az amit itt is csinálnak.Elemzik a párkapcsijukat.Valósággal szételemzik,minden szó,minden mozdulat patikamérlegre kerül,minden mindennel összefügg.
Borzasztóan fárasztó.
Mindegy is.Már ezen is meg azon is túl vagyok lassan.
Ha ez a mostani is megy a levesbe,többé nem teszek erőfeszítéseket újabb párkapcsolat létrehozására.
A kex meg olyan hogyha egy fas@zinak nincs kedve hozzá az azt jelenti hogy az adott nőt nem kivánja egyáltalán. Egykét nap nem számít csak amikor már hetek óta ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!