Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha beszólnak barátnőmnek az utcán, megjegyzéseket tesznek a súlyára. Mi a jó megoldás?
En vagyok az a harmadik oldal elso valaszoloja.
Nem igaz hogy nem latjatok vagy nem fogjatok fel hogy baja van es attol is, meg a gyogyszerektol hizik. Mi ennyire nehez? Hog, nem lehet megerteni? Egyszeruen borzalom..
Mikor en fogamzasgatlot kezdtem szesni, felroppentek a kilok, pedig vilageletemben 53 kilo voltam 170 centihez. Most vagyok 61, de ez a tokeletes ertek a magassagomhoz, most erzem jol magam.
Ug,hog, egy ici picit gondolkodjatok mar, vagy ha nem fogjatok fel, ugyan olvassatok mar utana, vagy keressetek ra a neten. Miert annyira nehez? Vagy bemasoljak valamot szo szerint? Az ugyjobb lenne??
És most ide jöttél, mert nem elég neked az utcai beszólás?
Te mazochista vagy. És nem csak a csajod miatt, hanem mert imádod hogy szenvedhetsz és szereted sajnáltatni magad.
31-es
Leegyszerűsítve arról van szó, h a pajzsmirigy termel hormonokat, melyek az emésztést segítik. A szervezeted mozgás nélkül is éget vmennyi kalóriát naponta, ez személyenként eltérő. Ha a pajzsmirigy rosszul működik, a szervezeted nem éget el alapból (mindenféle mozgás nélkül) 2500 kaloriat, csak mondjuk 1500-at, a többi zsírként lerakódik. Ez esetben cseszheted a sok mozgást, nem tudod pótolni azt, ami az egészséges működéssel ,,elégne".
Viszont kevesebbet ehetne. A szükséges ásványi anyag, vitamin és fehérje bevitele elég kevés kalóriával megoldható.
Persze senkit se irigylek, ha soha még egy banánt vagy egy fürt szőlőt se ehet.
Az "eszik de nem hízik" nem olyan nagy rejtély. Lehet felszívódási zavara,éshiába tölti a gyomrába a kalóriákat, azok nem jutnak be a vérébe, így nem is tud zsírt alakítani a fölöslegből.
Hormonális problémák miatt (pl. pajzsmirigytúlműködés) magas lehet az alapanyagcseréje, és a sok megevett kalóriát elégeti. Ha nem világéletében volt ilyen, hanem később jelenik meg az indokolatlan fogyás, akár rosszindulatú betegség is állhat a háttérben, de ez ilyenkor már elég gyorsan kiderül, mert más tünetei is lesznek.
Alapból nem értem, miért tartozik nekem magyarázattal bárki is azzal kapcsolatban, hogy hogy néz ki. Felőlem lehet lusta tök is, aki egész nap eszik, már kinőttem a csúfolódós korszakból.
Meg ennyi erővel mindenkit lehet valami miatt csúfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!