Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha beszólnak barátnőmnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha beszólnak barátnőmnek az utcán, megjegyzéseket tesznek a súlyára. Mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon túlsúlyos, de nem igénytelenségből, hanem mert gyógyszert kell szednie - azok nélkül nem tudna rendes életet se élni. Bár közel sem mindennapos, de azért nem egyszer előfordult már, hogy megjegyzést tettek rá az utcán, vagy félreérthető gesztusokat tettek. Egyszer-kétszer odamentem már ilyenkor, de nem tehetem mindig ezt. Barátnőmet nem zavarja, de én nem tudok tükörbe nézni, ha az ilyet szó nélkül hagyom. Akármi is a vége a balhénak, a napomat/napunkat mindig sikerül tönkretennie egy ilyen gyökérnek. 24/F
2017. máj. 9. 23:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
56%
Én még mindig le vagyok ragadva annál az egyszerű gondolatmenetnél, hogy ha az ember több kalóriát visz be, mint amit eléget napközben, akkor hízik :/ Biztos hülye vagyok ehhez, de b tervként vizsgáltassa ki magát, és ha tényleg képes napi egy mogyorótól hízni, szabadalmaztassa, adja el az afrikai éhezőknek, és milliárdos lesz belőle mert megoldja az éhínséget :/ Bocs.
2017. máj. 11. 21:59
 32/38 A kérdező kommentje:
Jól látod, valóban hülye vagy. Nem csak ehhez, alapból is.
2017. máj. 12. 10:25
 33/38 anonim ***** válasza:

En vagyok az a harmadik oldal elso valaszoloja.

Nem igaz hogy nem latjatok vagy nem fogjatok fel hogy baja van es attol is, meg a gyogyszerektol hizik. Mi ennyire nehez? Hog, nem lehet megerteni? Egyszeruen borzalom..

Mikor en fogamzasgatlot kezdtem szesni, felroppentek a kilok, pedig vilageletemben 53 kilo voltam 170 centihez. Most vagyok 61, de ez a tokeletes ertek a magassagomhoz, most erzem jol magam.

Ug,hog, egy ici picit gondolkodjatok mar, vagy ha nem fogjatok fel, ugyan olvassatok mar utana, vagy keressetek ra a neten. Miert annyira nehez? Vagy bemasoljak valamot szo szerint? Az ugyjobb lenne??

2017. máj. 12. 11:24
 34/38 anonim ***** válasza:

És most ide jöttél, mert nem elég neked az utcai beszólás?

Te mazochista vagy. És nem csak a csajod miatt, hanem mert imádod hogy szenvedhetsz és szereted sajnáltatni magad.

2017. máj. 12. 14:09
 35/38 anonim ***** válasza:

31-es

Leegyszerűsítve arról van szó, h a pajzsmirigy termel hormonokat, melyek az emésztést segítik. A szervezeted mozgás nélkül is éget vmennyi kalóriát naponta, ez személyenként eltérő. Ha a pajzsmirigy rosszul működik, a szervezeted nem éget el alapból (mindenféle mozgás nélkül) 2500 kaloriat, csak mondjuk 1500-at, a többi zsírként lerakódik. Ez esetben cseszheted a sok mozgást, nem tudod pótolni azt, ami az egészséges működéssel ,,elégne".

2017. máj. 14. 21:33
 36/38 anonim ***** válasza:

Viszont kevesebbet ehetne. A szükséges ásványi anyag, vitamin és fehérje bevitele elég kevés kalóriával megoldható.

Persze senkit se irigylek, ha soha még egy banánt vagy egy fürt szőlőt se ehet.

2017. máj. 17. 11:28
 37/38 anonim ***** válasza:

Az "eszik de nem hízik" nem olyan nagy rejtély. Lehet felszívódási zavara,éshiába tölti a gyomrába a kalóriákat, azok nem jutnak be a vérébe, így nem is tud zsírt alakítani a fölöslegből.

Hormonális problémák miatt (pl. pajzsmirigytúlműködés) magas lehet az alapanyagcseréje, és a sok megevett kalóriát elégeti. Ha nem világéletében volt ilyen, hanem később jelenik meg az indokolatlan fogyás, akár rosszindulatú betegség is állhat a háttérben, de ez ilyenkor már elég gyorsan kiderül, mert más tünetei is lesznek.

2017. máj. 17. 11:34
 38/38 anonim ***** válasza:

Alapból nem értem, miért tartozik nekem magyarázattal bárki is azzal kapcsolatban, hogy hogy néz ki. Felőlem lehet lusta tök is, aki egész nap eszik, már kinőttem a csúfolódós korszakból.

Meg ennyi erővel mindenkit lehet valami miatt csúfolni.

2017. máj. 17. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!