Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha beszólnak barátnőmnek az utcán, megjegyzéseket tesznek a súlyára. Mi a jó megoldás?
Jo erzes, hogy leteznek meg ilyen sracok, mint Te. Szerintem csak az a fontos, hogy Te szeresd nagyon, es legyel ra buszke. A sok agyatlan gyoker meg nem szamit.
Sok boldogsagot Nektek! :)
10 éves kis cigány gyerekek ordibáltak tegnap a buszpályán és magyarázták, hogy ocsmány szaros magyarok, stb.
Most oda kellett volna mennie valakinek és szájba verni mindet? :D
Amúgy oda szóltam volna szívesen, hogy nem zavar, hogy te is magyar vagy, Magyarországon élsz és a magyar nyelvet beszéled? xdd
Youths... 😃
Tinédzsereket kerültem, mikor fiatalabb voltam, mikor egykorú voltam velük, és most, hogy öregebb vagyok.
Tudom, hogy Criminal Minds nem BBC, de abban volt, hogy "all adolescents profile like sociopaths", és ha nem is igaz, én ezt tapasztaltam.
Betegség esetén sem kell bálnaméretűre hízni. Több barátom is beteg, ilyen olyan problémák, egyik sem kövérebb egy átlag kövér magyartól, a kutya nem nézi meg őket kétszer negatív értelemben. Igaz ők odafigyelnek magukra.
Azzal meg semmit nem érsz el, hogy oda mégy emberekhez és balhéba kezdesz. Aki ilyen stílusú az délután már úgy meséli a haveroknak a sztorit, hogy a balf_sz csávó védte a tehenét és halálra röhögik magukat az egészen.
Nem jókedvében kövér, hanem a betegségre felírt gyógyszerek teszik ezt vele. Ilyenről nem hallottál még? Megváltozik tőlük a hormonháztartás.
A balf_sz csávó védte a tehenét sztori meg még mindig jobb, mint a balf_sz csávó meg sem védte a tehenét változat. Különben egy se hívott még balf_sznak miután falhoz kentem egyiket másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!