Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha beszólnak barátnőmnek az utcán, megjegyzéseket tesznek a súlyára. Mi a jó megoldás?
Kérdező, azért keressetek fel normális dokit, mert nem normális egy életkorban sem a túlsúly sajnos.
Endokrinológus főleg.
Minél előbb tennetek kell a túlsúly ellen, mert szomorú vége lesz. :(
"Barátnőm nagyon túlsúlyos, de nem igénytelenségből, hanem mert gyógyszert kell szednie - azok nélkül nem tudna rendes életet se élni. "
Azt te ezt be is veszed? :)))
#12: Én pl beveszem. Hugomnál egy ritka rendellenességet
állapítottak meg, amibe lazán belehalt volna kezelés nél-
kül. Most ott tart, hogy 120+kg, viszont a betegsége
tünetmentes. Vicc, hogy glükóz és laktózérzékeny is,
szóval nem azért hízott el, mert két pofára tolja a
kaját. A férjével már ebben az állapotban ismerkedett
meg, ennek kb 10 éve, a mai napig együtt vannak. Ő élni
akar, nevelni a kislányát. Bocs, ha az ember nem az
öngyilkosságot válassza, hanem a túlsúlyt.
Kérdező: Nyugodtan mondd meg a következő gyökérnek,
hogy a barátnőd állapotára lehet orvosság, de az,
hogy ő egy gyökér, az gyógyíthatatlan. Nem kell fel-
tétlen erőszakot alkalmazni, verbálisan is le lehet
ütni a parasztokat :)
Kolléganőm cukorbeteg. Csak kiszámított kalóriákat eszik sokkal kevesebbet mint én, mindenből diabetikusat. Kb háromszor akkora, mint én. Sosem értettem, miért. Utána néztem és bár nem mindenkinél de az inzulin rendellenesség okozhatja, hogy nem tud lefogyni.
Kérdező, nincs megoldás, sajnos. Csak legyél vele legyél mellette.
#15:
az olyan, mint a tégla...árt a fogaknak :D
Kérdező gondolom rosszul esik ez neked, de ha a barátnőd képes ignorálni, akkor jobb ha te is megtanulod, mert ez cseszi el a napotokat, hogy leállsz ilyen gyökerekkel :S
Nagyon lovagias tőled, hogy kiállsz ilyenkor mellette, ilyes esetben mondjuk én annak örülnék jobban, ha nem nagyon mész oda az ilyen parasztokhoz, mert bajod eshet és féltenélek.
Amivel szerintem a legtöbbet teheted a barátnődért, hogy gyakran bókolsz neki, hogy érezze, hogy tetszik neked.
Egyébkébt ez annyira furcsa, lehet, hogy rossz környéken laktok, de én 103 kilósan is nagyon kövér vagyok sajnos és soha, egyszer sem ért emiatt inzultus :/ Viszont meg tudjak érteni, meg a barátnődet is, ez irtózatosan rossz érzés lehet :(
De, kövér, és tehet ellene.
Tudom, milyen lesz a szteroidtól az ember, de azt is, hogy diétával bizony azért kordában tartható a dolog, csak sok ember, aki betegség miatt gyógyszert szed, nyugodtan elkezd zabálni, mert "a gyógyszer miatt hízik", holott egy fenét.
Nekem is kellett öt évig hormonzavar miatt kiegészítést szedni, de mellette rendszeresen sportoltam és hanyagoltam a kenyér-süti, meg üres szénhidrátokat, így híztam kb. 5 kilót. De nem 25-öt, mint egy másik kontrollos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!