Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha beszólnak barátnőmnek az utcán, megjegyzéseket tesznek a súlyára. Mi a jó megoldás?
Ennyi barmot egy rakason. Szerintetek ha valakinek megb@ssza a hormonjait a betegsege es a gyogyszere, majd o vigan ledob 50 kilot 2 honap alatt? Bolondok vagytok? Vagy csak én vagyok Eü-s, ti meg konyítani sem konyítotok hozza :)
Volt egy csoporttarsam aki iszonyatosan kover volt, minden baja volt, folyzon endokrinologushoz jart, egy dekat sem fogyott. Azt hiszem valami pajzsmirigy problemaja volt, meg valami nogyogyaszatni betegsege. Es szerintetek zavart valakit? Beszolt neki barmelyik majom az utcarol h "az igenytelenseg miatt vagy dagadt, tudsz tenni ellene".
Ajanlom nektek hogy tajekozodjatok kulonbozo betegsegek felol, meg hogy mikor tudtok fogyni, es mikor NEM.
Es amugy barmelyik eszetlen valaszolo kerulhet meg ilyen hel,zetbe, es ezt most csak ugy halkan megjegyzem. Majd akkor kiirhatjatok a kerdest hogy miert bantanak titeket. :)
Nagyon zavar mikor a sotet emberek osztjak az eszt, olyanrol amirol fingjuk sincs. Kb mintha en egy villanyszerelonek okoskodnek hogy ugyan hogy csinalja mar a dolgat... Kozben leegetem magam :)
Megegyszer udvozlettel, egy Eü-s :)
(Nyugodtan pontozzatok le, de inkabb helyette olvassatok szakirodalmat :) )
Aha, diétával kordában tartható, hát persze.
Rajtam 10 kg fölösleg van, és majdnem egy évig kemény diétát tartottam, minden egyes gramm szénhidrát ki volt számolva. Fehérjéből igyekeztem mindig eleget enni, és figyeltem a vitaminokra is - mégsem volt jó. A szervezetem folyton fáradt volt, kéket-zöldet láttam, suliból/munkából hazaérve semmire sem volt energiám... Ja, és mégsem értem el a kívánt testsúlyt. Szóval most inkább kielégítem a szervezeteim vágyait, és hiába van pocakon, sokkal jobb az egész közérzetem, és jobban is tudok teljesíteni az életben.
Most azért, mert ő szerencsétlen helyzetben van, vonjon meg magától értékes tápanyagokat is, amire szüksége lenne? Csak azért, hogy - a ti szavaitokkal élve - ne legyen tehén? A cérnavékony csajszi, akin 1 deka fölösleg sincs, meg veszi a fánkot, sütit, csokit a boltban. (Tudom, mert sok esetben egyszerre állunk a kasszaszalaghoz.)
Jó, nyilván a túlzott édességfogyasztás is egy teljesen másik véglet, ami nyilván káros, de értitek... Van, aki annak ellenére nádszál, szóval...Ők miért is nem tudnak meghízni?
Kérdező, szerintem sz**d le. A tinik ilyenek, főleg a bizonyos etnikumok. Tudom, hogy csúnya dolog általánosítani, de ha Borsodban lakik az ember, ahol sok van belőlük, 21 éves korára azért már lesz egy pár rossz tapasztalata velük.
21/L
Mivel egy túlsúlyos nővel igen körülményes minden, főként a szex, ezért nem értik meg, hogy hogy kellhet valakinek egy ilyen nő. Amúgy a többiek is azt gondolják, csak intelligensebbek annál, mintsem kimondják.
Te tenni nem tudsz semmit, ha neked ő az ideálod, akkor engedd el a füled mellett, vagy szólj vissza, hogy na mi van, irigyled?
#21 vagyok.
ezen élvezkedtek hogy lepontozzátok azt aki ért hozzá? sok marha, látszik hogy beteg világban élünk, de hátha majd a saját orvosotok ledisznóz meg tehenez titeket ha ilyen helyzetbe kerültök. :)
Egyszer elmagyarázhatná valaki, hogyan hízhat az, aki nem eszik meg fölösleges kalóriákat. A levegőből nem állíthat elő zsírt a szervezete, és ha mozog, ahhoz energia kell, amint azt már a 6-.-os fizikában megtanultuk. Olyan persze biztos van, aki rendkívül keveset eszik,és már az elég illetve túl sok neki.
Viszont semmiféle kövérség vagy soványság nem ok arra, hogy undok megjegyzéseket tegyünk a másikra.
Kedves Kérdező! Ennek ellenére se vagdosd falhoz bunkó embertársaidat, mert ha az egyik véletlenül koponyatörést szenved és belehal, börtönbe fogsz kerülni halált okozó testi sértésért, még akkor is, ha a lovagias indokaidat enyhítő körülménynek számítja be a bíróság.
"Egyszer elmagyarázhatná valaki, hogyan hízhat az, aki nem eszik meg fölösleges kalóriákat." Nekem meg azt magyarázza meg valaki, hogy aki bazi sokat zabál és mégse hízik az miért van? Könnyű elítélni a kövér embereket, hogy nem fogynak, de ugyanannyira lehetséges, hogy nem tudnak, mint akik nem híznak.
Volt egy osztálytársam, aki olyan vézna volt szegény, hogy alig látszott, annyit zabált, mint hat másik és képtelen volt hízni. Na mármost a logika azt diktálja, hogy fordítva is lehetséges, mégha sokan csak kifogásként is használják.
Én meg akármennyire is tornáztam nem ettem fehér lisztes ételeket, se cukros dolgokat (Szerencsére mindig is utáltam ezeket), csak fogytam, de a narancsbőröm az Istenért se tűnik el teljesen soha. Na, hát ezt magyarázza meg valaki. Hihetetlen, de mégis létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!