Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok a párotokról ha 40 évesen ilyeneket mondana?

Figyelt kérdés

Évek óta azt hajtogatja hogy a gyerekáldás még várhat, esküvőt nem akar, nem szereti a felhajtások.

Neki nem ciki, ha 70 évesen kell elmennie majd a gyereke ballagására, ez természetes, miért kell elsietni, ráér az.

2017. máj. 4. 15:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A szülei még mindig boldog házasságban élnek. Párom mindent megkapott tőlük, negatív példa nincs előtte. A testvérének már tinédzserkorú gyereke van. Ezért is érthetetlen számomra ez a sok kifogás.
2017. máj. 4. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Ott kezdődik a dolog, hogy onnantól nem lenne a párom, hogy ez kiderül róla, hogy nem akar házasságot-esküvőt. Ha ez így van akkor nem illük össze, és felesleges erőltetni a kapcsolatot, csak időpazarlás lenne számomra, és számára is, mert ő nem olyan akit én akarok, és én sem olyan vagyok akit ő elképzelt magának társként.

Szerintem egy bizonyos kor után (nálam ez olyan 37-39 év közt van, nagyon max 40) már nem jó gyereket vállalni, ezért nem is illenénk össze. Ha azt mondja, hogy sosem akar gyereket, részemről rendben. Aki 40 évesen még mindig azt mondja, hogy még ráér, az nem akar gyereket, csak nem meri, nem akarja felvállalni. Aki ezt, mint a párja nem veszi észre, az egyszerűen buta! És olyan aki nem akar, ne is vállaljon gyereket, csak mert a csaja/pasija ráerőlteti, vagy csak mert ez társadalmi elvárás.

Ennek a nagy részéből jönnek majd később a gyakorira az olyan kérdések, hogy mit csináljon a hölgy mert a pasija semmit nem foglalkozik a gyerekkel, pedig az övé is.

Egyáltalán nem természetes ha valaki 70 éves, miközben a gyereke ballag. Férfiaknál sem.

Kérdés, hogy te mit akarsz, mit vársz ettől a kapcsolattól. Ha csak futó viszony akkor nincs miért aggódnod, de ha komolyan gondolod és vele képzeled el az életed, akkor érdemes átrági, hogy te szeretnél e házasságban élni, vagy elég ha a pasiddal élsz és jogilag nem tartoztok össze, illetve hogy neked mennyire fontos a gyerekvállalás. Ha az, akkor épp ideje, hogy lelépj. Persze ez csak egy javaslat, ha tervezel még ebben az életben gyereket vállalni.

2017. máj. 4. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Utolsóval egyetértek. Te dolgod, hogy vele maradsz e vagy sem. Csak ne hogy megbánjad. Ez meg a legócskább kifogás, hogy az esküvő felhajtás. Nevetséges. De rólad is meg van a véleményem ha ezt benyalod.
2017. máj. 4. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akar esküvőt, 70 évesen akár ballagását menni... Inkább lépj le. Lassan unokái lehetnének.
2017. máj. 4. 18:11
 15/16 A kérdező kommentje:
13-as! Nem, nem hittem el neki. Kapcsolatunkat illetően dilemában vagyok.
2017. máj. 4. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos az előttem hozzaszóloknak igazuk van! Nem akarja, hogy elhagyd jó neki ez a kapcsolat és biztosan szeret is, de ennyi! Ő nem akar, te pedig igen. Hogy döntöttél?
2017. máj. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!