Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a párotokról ezek után?
A párom gépén találtam képeket. Nem kutakodt, nem erről van szó. Ott láttam olyan képeket melyeken 3 nő, 3 férfi buliban eleggé kompromitáló helyzetben van. Van rajtuk ruha. Párom az akkori barátnője fenekét széthúzta és olyan arcot vágott hozzá. Az egyik barátja előtt egy másik csaj térdelt. Páromon kívül a többieknek ez nem tetszett szemmel láthatóan. Egy másik mappában kb 10 eléggé könnyűvérű ledér nővel pózol a nyaralójukban. Mindegyikkel készült közös kép. Volt egy videó ahol ezek a csajok a szexuális szokásaikról beszéltek, párom egy uborkát csóvált maga előtt úgy mintha a pénisze lenne. Ez az akkori barátnőjének nem tetszett le is állította a videózást. Volt olyan egy másik exével egy nyaraláson ahol a barátja barátnőjét fotózta egy szobában szexi pózokban. A barátnőjéről ilyeneket nem csinált.
Engem ezzek sokkoltak. Komolyan nem tudom mit gondoljak róla. Velem sose bánt így. Ezért fura ez az egész nekem.
Nincs ezzel semmi gond szerintem, szórakoztak, az már más kérdés van akivel megtehette,az a nő olyan is, tudja veled nem teheti.
A helyedben meg sem említeném, hogy láttam a képeket, ha tisztelettel bánik veled nincs okod aggódni, de azért ellenőrizd le nincs-e valahol kamera elrejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!