Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a párotokról ha 40 évesen ilyeneket mondana?
Évek óta azt hajtogatja hogy a gyerekáldás még várhat, esküvőt nem akar, nem szereti a felhajtások.
Neki nem ciki, ha 70 évesen kell elmennie majd a gyereke ballagására, ez természetes, miért kell elsietni, ráér az.
Nem akar gyereket, ez 100%
Szerintem ezt tisztázd vele. Ha 40 évesen nem akar, akkor 90% az esélye, hogy később sem fog akarni.
Ha viszont neked kellene, akkor keress mást, mert ő nem lesz jó apa.
Nem akar gyereket, viszont a csajt igen.
Sőt... ha esküvőt sem akar, akkor valójában az elköteleződéstől/felelősségvállalástól fél.
Ez azért 4x évesen szerintem már pszichológust igénylő probléma.
Kérdező, te hány éves vagy?
A párom sem szeretne gyereket még, pedig már 35 éves. Én jóval fiatalabb vagyok, szóval még várhat. De ha 3-4 év múlva is azt mondja, hogy még várhat a gyerekvállalás, akkor én tuti olajra lépek. Hiába nagyon jó a kapcsolatunk, ha nekem minden vágyam egy baba, ő pedig nem akar.
Úgy gondolom, h az én párom is retteg az elköteleződéstől (a szülei elváltak, előttem 2 komoly kapcsolatának is az összeköltözés után nem sokkal lett vége). Lehet, hogy nálatok is hasonló esetleges traumák állnak a háttérben. Kérd meg hogy legyen veled teljesen őszinte e téren is, hiszen megérdemled.
Bár igen, a pszichológus sem rossz ötlet, ha mindenféle sértődés nélkül rá tudod venni h elmenyjen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!