Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Betegesen feltekeny vagyok
Én sem értem, ha nincs szerelem, akkor minek erőltetni?
Ja, mert jó vele dugni, mással is az lenne. Nem ő az egyetlen pasi a világon, pláne nem a legértelmesebb és legnormálisabb.
Igaza van az egyik válaszolonak.
Valaki mond neked valamit,és mindenre találsz magyarazatot.
Feltekeny tipus vagyok en is.Nekem is memt tonkre ket kapcsolatom ez miatt.Azt mondtad neked is.Igy kétlem,hogy ebbe a férfiba Te megfogsz tudni bizni.
Az meg,hogy nem szeretitek egymást? Akkor mit is akartok? Nem lenne jobb egy olyan emberrel akivel szeretitek egymást? Plusz meg bizni is tudsz benne?
Minek ragaszkodsz hozza???
Jot szorakozik veled.Te meg naiv vagy egy es elhiszel mindent neki.Te mindig ott vagy neki,kozbe meg vigan eli az eletet.
Lehetne egy kis tartasod es elkuldhetmed mar a fenebe...Kereshetnel egy normalis kapcsolatot!
Ugyan már, minek neki normális kapcsolat. A vele egy idősek is csak selejtek :'D... Azért nem tud velük meg lenni.
De lehet nem is a pasikkal van a baj, hanem vele és a korosztálya nem akart tőle soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!