Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Betegesen feltekeny vagyok
Hát te hülye vagy, minek kell neked 27 évesen egy 42 éves pasi, miért nem lehet a korosztályodnál maradni. Ha 15 év nem érdekli korkülönbségbe, akkor 20 se.
A ti kapcsolatotok egy picit sem volt kapcsolat.
Szerintem a mai világban nem nagyon lehet tenni a féltékenység ellen. Elég csak itt olvasgatni, vagy máshol, bárhol, bármilyen médiában, hogy ez meg az csalja a másikat.
Hogy házas emberek csalják egymást szintén.
Ezért manapság már a bizalom, a valódi bizalom egy nehéz dolog. Főleg, hogy az ellenkező nemből vannak barátaink, ismerőseink. Szerintem ma már nem értékeljük egymást úgy, mint ahogy azt kellene. Ha úgy érzed, hogy volt okod a féltékenységre, akkor miért nem hagyod a francba?
Meg ahogy írtad, vége is van, nem? Akkor mit foglalkozol már vele?
A rizsát nem olvasom el a féltékenységedre válaszolok.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról.
Nézd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
A szöveged első mondatára: akkor minek kezdtél egy ilyen emberrel? Többszöri próbálkozásra is kudarc?
Tudod, ami nem megy, azt nem kéne erőltetni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!