Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Betegesen feltekeny vagyok
Az a baj, hogy megint hülyét fogsz csinálni magadból. De majd a saját károdon tanulsz. Hülyét fog csinálni belőled.
És az ilyen nem fog változni. Hiába van valakinek több éves kapcsolata, én sose tartottam és nem is fogom nyerőnek tartani, hiszen jogosan jön a kérdés, hogy miért nincs már vele?
Egyébként csak azért bánt a dolog, persze te életed, de én 29 leszek pár nap múlva. Egyedülálló vagyok, nincs senkim.
És rossz belegondolni, hogy a saját korosztályom, aki illene hozzám, 40 éves faszikkal van.
Hát nem mindenki akar bulizni és gyereket sem.
Egyiket se teszem, vagy csinálom.
Soha nem voltam a bulizás híve, én inkább kocka voltam, persze, nehezen de eltudnék tőle szakadni. Barátaim sincsenek akik magukkal rántsanak, de soha nem is tudtak volna, mert ebben eléggé öntudatos voltam mindig is.
Nekem az nem buli, hogy zenét hallgassak valami eszeveszett bulihelyen.
Család alapítás? Ki van zárva. Nekem nem kell gyerek.
Szeretem a gyerekeket, nem arról van szó, de sok hülyeséget kaptam az életben és nem kellene.
Tök mindegy a korkülönbség, de egyszerűen nem kell tovább gondolni ezt a kapcsolatot a haverságnál.
Mindegy miket beszél, ha szerelmes volna beléd, akkor semmiféle dekoratív cica nem érdekelné, se más társaság - ne bolondozz már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!