Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, ha zavar hogy a barátom puszit ir egy más lánynak?
Még azelőtt,hogy összejöjjünk és a csaj kimenjen külföldre nagyon jóban voltak, csomót lógtak együtt(ennyiről tudok)
Aztán mára már annyiból áll az egész,hogy felköszöntik egymást ünnepekkor.
Engem meg most nagyon zavar, hogy a csajnak szülinapja van, a barátom meg puszis jelet küldött neki mikor felköszöntötte. Minek irogasson puszit más lánynak?
Gyerekesenek hangzik, és őszintén nem is tudom miért zavar, de mégis furcsa érzésem van. Párok, akik komoly kapcsolatban vagytok, tesztek ilyet? Vagy ne tulajdonitsak ekkora jelentőséget egy hülye smile-nak?
:( 21L
Ez tenyleg a tinirovatba valo. Igen, teszunk ilyet, en is kuldok ha ugy van ferfi/noi baratnak ugyanugy, az egvilagon semmi jelentosege, eszembe se jutna igy fefujni.
Vihar a biliben. Minden rendben az onbizalmaddal?
Ha 100% hogy nem volt és nincs is köztük semmi, tényleg csak barátok akkor túlreagálod. Ha más is van a dologban, jogosan esik rosszul.
Én is voltam olyan helyzetben amire más azt mondaná hogy hp vagyok és túlreagáltam, de külsős szemmel könnyű ítélkezni :/
Tyűha.. Kapaszkodj meg, kérdező - nekünk a férjemmel olyan ellenkező nemű barátaink is vannak, akikkel nem merül ki a dolog évi egy felköszöntésben, hanem bizony beszélgetünk, találkozunk velük. Sőt, köszönéskor alap a puszi + rövid ölelés.
Féltékenységről egészséges pszichéjű embereknél szó sincs, pláne nem jelentéktelen dolgokra.
Ha nem adott okot a kételkedésre, akkor ne vetítsd ki rá az önbizalohiányod meg a komplexusaid, tök feleslegesen mérgezed vele magadat és a kapcsolatod.
Köszi a válaszokat.
1. Nincsen sajnos.
Nem hisztiztem neki, fel se hoztam, csak magamban jött elő ez az érzés, és gondoltam rákérdezek hogy újra túlkomplikálom-e. Általában itt kapok egy-két 'pofot' és magamhoz térek, lenyugszok.
Tudomásom szerint tényleg nem volt köztük semmi, még előttem sem akart tőle semmit, mégis mintha riválisomat látnám benne főleg ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!