Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Betegesen feltekeny vagyok
Jön a mézes mázas nyálas szöveggel. Ha nem érdekelné a csaj, akkor nem mondott volna olyant, hogy lehetett volna az a csaj is. Hagyjuk már :D
Szánalmas fszfej, aki most neked nyal. De te életed.
Akkor mi a kérdés? Menjél hozzá, szüljél neki 20 gyereket, legyetek boldogok. Akkor felesleges itt a siránkozás.
De ha majd gyereked lesz, rosszabb lesz az alakod, nem fog vonzódni hozzád és megint lelép egy 30 évessel, akkor ne csodálkozzál és ne irkálj ki ide kérdést, hogy mi lesz veled ezután.
Én tudom mi lesz a vége: Max félév és kezdi előröl.
Ugyan úgy fogja keresni a nők társaságát, te meg egyfolytában féltékenykedni fogsz.
Egy embert elég egyszer féltékennyé tenni, hogy többé ne tudjon teljes mértékben megbízni a másikban.
Ott lesz a féltékenykedésed állandóan a háttérben.
Kérdező,
Én csak azt látom, hogy valaki mond valamit és te agyba-főbe megpróbálod kimagyarázni.Gyakorlatilag magadnak próbálod kimagyarázni és felmenteni a csávót, pedig sajno minden ellene szól. 42 évesen még képtelen volt komolyabb kapcsolatra, akkor nem most fog neki kezdeni.
Hidd el vannak a 20-as, 30-as korosztályban is kilométerekkel komolyabb, megbízhatóbb férfiak!
Most gondolkodj el őszintén: kell neked ez a brazil szappanopera meg gyomorgörcs konstans? Ha igen, hajrá.
Ha nem, ne foglalkozz vele, NEM KOMOLY!
Szánalmas, ahogy elhiszed, hogy magadban kesess hibát - ha amúgy lehet is.
A leírásodból:
ketszer probaltuk kapcsolatkent, mindketszer kudarcba fulladt
egyszeruen nem vett komolyan
soha nem vitt el oda - igazabol sehova
csak igerte,
Szóval ilyen laza dugópajtik lettetek a barátság helyett, se közös program, se tervek, semmi.
Tovább:
nem tud igazan engem elengedni - ja, kényelmes punci
De akar egy esélyt adni, - ő???? Van vastag bőr a pofikáján!
De megmondta, hogy nem érdekli! - persze, ha nem jött össze, miért érdekelné, te meg örülsz.
meg akar komolyodni mellettem, - hát 42 éves korban ideje elkezdeni, de nem látom, hogy belekezdett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!