Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék teljesen kiborít a párom? Nem érti, hogy nem nézhet ki így?
Lányunk most lesz 1 éves és a keresztelője lesz hamarosan. Még korábban kötött egy fogadást 4 barátjával a párom. Arra fogadtak, hogy ki bírja tovább borotválkozás nélkül. Először elkezdte mondani, hogy a keresztelőig úgysem bírja ki senki, nyugodjak meg. Hát az 5 férfi közül 2 kiesett, de a párom nincsen köztük.
Mondtam már neki, hogy előtte megszabadul tőle remélem, de mondta, hogy nem adja fel ezért. Most komolyan? Egyébként egy tök normális pasi, de most ezzel a dologgal nem bírok vele.
Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy így nézzen majd ki a képeken egy hülye fogadás miatt. Fényképészeket fizetünk, erre majd ő így néz ki? Olyanokat mond, hogy hogy fogadnám el, ha ezen nem lehetne változtatni. Az megint más szerintem. Mert az is, ha megvakulna vagy szándékosan nem nyitná ki a szemét. Az egyiket könnyebb elfogadni szerintem.
Mit tegyek? Teljesen ki vagyok borulva. Felnőtt férfiak... Ja és a másiknak most lesz esküvője.
Egyebkent pont aki komolyan veszi a hitet es a keresztelot (legalabbis alszentul papol errol)
- elmenne igenytelenul mert az igenyes kulso nekik majomkodas
- fotot sem keszitene a nagy naprol, ennyire sem szamit nekik
Hat, menjetek csak templomba igenytelen alszentek. A kerdezo szerintem ezerszer inkabb atlatja a nap fontossagat, mint ti. Mosakodni azert ugye szoktatok?
azért a fotós sem készítene és az odacsődít több fotóst között van ám átmenet rendesen.
És a szakállal semmi baj, millió szakállas férfi van, akkor ők mind igénytelenek?
Magyarul szakállas lett? :D
Komolyan ezen akadtál fenn?
Most óriási divat lett a tömör, ÁPOLT, fazonra nyírt szakáll. Ezen mi az igénytelen?
Mondom azt úgy, hogy nekem abszolút nem tetszik, de ha egy férfi szeretne arcszőrzetet viselni, szíve joga.
De mégis hogy néz ki most a párod? Mekkora már a szakálla? Csakhogy próbáljuk elképzelni.
Egyébként ennyire divatos, melyiké hasonlít a párodéra?
Hát, sikerült hozzámenned egy kisfiúhoz. Neki a hülye fogadása és haverjai fontosabbak, mint a saját neje. Ezek szerint jobban meg akar felelni a haverjainak, mint neked. Szánalmas. Egy igazi férfi nem csinál ilyet.
És itt nem a szakállal van a gondom, hanem a férjed hozzáállásával és ennek az egész dolognak a kezelésével.
Ha nagyon fogadgatni akar, akkor menjen ki a lovira, vagy tippmixeljen.
Megoldás, amit én csinálnék, elég drasztikus. Nem válás, de ha nem változtatna a hozzáállásán, akkor biztos, hogy a közelébe kerülnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!