Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék teljesen kiborít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék teljesen kiborít a párom? Nem érti, hogy nem nézhet ki így?

Figyelt kérdés

Lányunk most lesz 1 éves és a keresztelője lesz hamarosan. Még korábban kötött egy fogadást 4 barátjával a párom. Arra fogadtak, hogy ki bírja tovább borotválkozás nélkül. Először elkezdte mondani, hogy a keresztelőig úgysem bírja ki senki, nyugodjak meg. Hát az 5 férfi közül 2 kiesett, de a párom nincsen köztük.

Mondtam már neki, hogy előtte megszabadul tőle remélem, de mondta, hogy nem adja fel ezért. Most komolyan? Egyébként egy tök normális pasi, de most ezzel a dologgal nem bírok vele.

Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy így nézzen majd ki a képeken egy hülye fogadás miatt. Fényképészeket fizetünk, erre majd ő így néz ki? Olyanokat mond, hogy hogy fogadnám el, ha ezen nem lehetne változtatni. Az megint más szerintem. Mert az is, ha megvakulna vagy szándékosan nem nyitná ki a szemét. Az egyiket könnyebb elfogadni szerintem.

Mit tegyek? Teljesen ki vagyok borulva. Felnőtt férfiak... Ja és a másiknak most lesz esküvője.

2017. ápr. 29. 22:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Egyebkent pont aki komolyan veszi a hitet es a keresztelot (legalabbis alszentul papol errol)

- elmenne igenytelenul mert az igenyes kulso nekik majomkodas

- fotot sem keszitene a nagy naprol, ennyire sem szamit nekik

Hat, menjetek csak templomba igenytelen alszentek. A kerdezo szerintem ezerszer inkabb atlatja a nap fontossagat, mint ti. Mosakodni azert ugye szoktatok?

2017. ápr. 30. 10:01
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Király a párod, hatalmas arc lehet. Biztos sértőnek találod, de olyan jót nevettem, szerintem hagyd rá és próbáld meg felvenni a humorérzékét. Ha amúgy jó apa meg férj, akkor ez így ebben a formában buli!
2017. ápr. 30. 10:34
 23/27 anonim ***** válasza:
96%

azért a fotós sem készítene és az odacsődít több fotóst között van ám átmenet rendesen.

És a szakállal semmi baj, millió szakállas férfi van, akkor ők mind igénytelenek?

2017. ápr. 30. 10:43
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul szakállas lett? :D

Komolyan ezen akadtál fenn?

Most óriási divat lett a tömör, ÁPOLT, fazonra nyírt szakáll. Ezen mi az igénytelen?

Mondom azt úgy, hogy nekem abszolút nem tetszik, de ha egy férfi szeretne arcszőrzetet viselni, szíve joga.

De mégis hogy néz ki most a párod? Mekkora már a szakálla? Csakhogy próbáljuk elképzelni.

Egyébként ennyire divatos, melyiké hasonlít a párodéra?

[link]

2017. ápr. 30. 11:06
 25/27 anonim ***** válasza:
62%
Az én férjem rosszabb volt... mindig is volt szakálla, de igényes, karbantartott. Aztán egyszercsak kitalálta, hogy ő megnöveszti nagyra. Eleinte nem érdekelt, gondoltam úgyis megunja, de nem... néha kicsit formára igazította, de hagyta nőni. Borzalmasan gyűlöltem, de hiába könyörögtem, nem akarta levágni. Majdnem 2 évig szórakozott ezzel! Aztán egyszer meguntam, és totál komolyan elmondtam, hogy nekem így nem tetszik, borzalmas ez a bokor a fején, és nem értem, hogy ha én adok magamra, és próbálok neki tetszeni, ő miért nem viszonozza ezt, nagyon rosszul esik. Másnapra visszavágta akkorára, mint régen volt. Esetleg próbálkozhatsz így is hatni rá.
2017. ápr. 30. 12:02
 26/27 anonim ***** válasza:
15%

Hát, sikerült hozzámenned egy kisfiúhoz. Neki a hülye fogadása és haverjai fontosabbak, mint a saját neje. Ezek szerint jobban meg akar felelni a haverjainak, mint neked. Szánalmas. Egy igazi férfi nem csinál ilyet.

És itt nem a szakállal van a gondom, hanem a férjed hozzáállásával és ennek az egész dolognak a kezelésével.

Ha nagyon fogadgatni akar, akkor menjen ki a lovira, vagy tippmixeljen.

Megoldás, amit én csinálnék, elég drasztikus. Nem válás, de ha nem változtatna a hozzáállásán, akkor biztos, hogy a közelébe kerülnénk.

2017. ápr. 30. 12:42
 27/27 anonim ***** válasza:
tedd fel neki a kerdest, mit akar jobban, veled szexelni vagy a szakallat megtartani.... ;)
2017. máj. 1. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!