Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék teljesen kiborít a párom? Nem érti, hogy nem nézhet ki így?
Lányunk most lesz 1 éves és a keresztelője lesz hamarosan. Még korábban kötött egy fogadást 4 barátjával a párom. Arra fogadtak, hogy ki bírja tovább borotválkozás nélkül. Először elkezdte mondani, hogy a keresztelőig úgysem bírja ki senki, nyugodjak meg. Hát az 5 férfi közül 2 kiesett, de a párom nincsen köztük.
Mondtam már neki, hogy előtte megszabadul tőle remélem, de mondta, hogy nem adja fel ezért. Most komolyan? Egyébként egy tök normális pasi, de most ezzel a dologgal nem bírok vele.
Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy így nézzen majd ki a képeken egy hülye fogadás miatt. Fényképészeket fizetünk, erre majd ő így néz ki? Olyanokat mond, hogy hogy fogadnám el, ha ezen nem lehetne változtatni. Az megint más szerintem. Mert az is, ha megvakulna vagy szándékosan nem nyitná ki a szemét. Az egyiket könnyebb elfogadni szerintem.
Mit tegyek? Teljesen ki vagyok borulva. Felnőtt férfiak... Ja és a másiknak most lesz esküvője.
Vicces, mert éppen nagyon mellélőttek azok, akik azt hiszik nem vagyok vallásos :) Méghozzá nem a díszes katolikus, hanem református. Ettől függetlenül zavarhat, ha az életünk éppen, hogy egy ekkora eseményét megörökítő képeken így nézne ki. Ezen kívül lehet, hogy a valóságban csak ez a gyerekes magatartás zavar.
Ja és olyannyira vallásos vagyok éppen most is a templomba készülök (igaz a párom nem jár, én viszont már kicsi gyerekkorom óta)
"Utolso te is nagy hithu lehetsz ekkora taplo viselkedessel. Hol a "szeresd felebaratodat", dragam? A beszolasod alapjan tuti nem vagy hivo."
Szerintem az a tapló, aki gúnyt űz mások vallásából divatból. Én sem magyek zsinagógába, ha nem vagyok zsidó. Nem vallásos embernek ott a névadó. És hamár felebaráti szeretet, akkor a kérdezőnek miért nem jó a férje szakállasan ? Szóval te ne papolj nekem drágám. Gondolom te is divatkeresztelő vagy.
De már miért lenne mindegy? A szomszéd Jani bácsi nem érdekel. De ő a férjem. Nem tudom nálatok hogy megy (gondolom, ezek szerit hogy), de minket érdekel alapvetően a másik. És szeretném, ha normálisan néznénk ki. Én sem farmernadrágban megyek, mivel nem odavaló és gondolom nem tetszene neki. Tegye meg ő is, hogy normálisan rendbe hozza magát. Tisztelje meg a napot, a LÁNYÁT azzal, hogy nem a fogadás az első.
Egyébként te, hogyan mered megkérdőjelezni, hogy valaki hű-e a vallásához? Úgy gondolom, hogy ilyet nem hallhatsz a templomban. Attól, hogy leszólsz mást és "divatkeresztelőzöl" még te sem leszel hithűbb!
Az én párom és a haverjai minden év novemberében végig csinálják a no shave november-t. (Figyelem felhívás a prosztata rák veszélyeire) Az elején ki voltam én is akadva, hogy hogy nèz ki. Novemberben 3 csládtagnak is van a szülinapja, plusz egy házassági évforduló. Minden képen igénytelennek néz ki, de már nem izgat.
Hátha a férjed addig meggondolja magát.
Egy szakáll is lehet ápolt.
Az mennyiben érintené a fogadást, ha egy egész picit fazonra nyírná? Esetleg megbeszélhetné a "versenytársakkal":)
Te meg túlreagálod.
A templomban csak az emberek nézik azt, hogy ki hogy néz, Istennek nem az számít!
Hol olvastad, hogy majomparádét rendez? Azért mert felfogadott egy fotóst? Én is fogadtam fel a keresztelőre. Nem azért, hogy ,,mutogassam a fészbukon,, hanem azért mert ez egy nagy dolog az életünkben és szerettem volna, ha ezt megörökítjük. És mégiscsak szebb, ha egy profi végzi, mint Jóska a telefonjával.
Annyira jó, hogy nèv nélkül itt mindenki bele tud kötni a másikba. Miért fáj ez neked? Megvolt mára az örömöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!