Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék teljesen kiborít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék teljesen kiborít a párom? Nem érti, hogy nem nézhet ki így?

Figyelt kérdés

Lányunk most lesz 1 éves és a keresztelője lesz hamarosan. Még korábban kötött egy fogadást 4 barátjával a párom. Arra fogadtak, hogy ki bírja tovább borotválkozás nélkül. Először elkezdte mondani, hogy a keresztelőig úgysem bírja ki senki, nyugodjak meg. Hát az 5 férfi közül 2 kiesett, de a párom nincsen köztük.

Mondtam már neki, hogy előtte megszabadul tőle remélem, de mondta, hogy nem adja fel ezért. Most komolyan? Egyébként egy tök normális pasi, de most ezzel a dologgal nem bírok vele.

Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy így nézzen majd ki a képeken egy hülye fogadás miatt. Fényképészeket fizetünk, erre majd ő így néz ki? Olyanokat mond, hogy hogy fogadnám el, ha ezen nem lehetne változtatni. Az megint más szerintem. Mert az is, ha megvakulna vagy szándékosan nem nyitná ki a szemét. Az egyiket könnyebb elfogadni szerintem.

Mit tegyek? Teljesen ki vagyok borulva. Felnőtt férfiak... Ja és a másiknak most lesz esküvője.

2017. ápr. 29. 22:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Vicces, mert éppen nagyon mellélőttek azok, akik azt hiszik nem vagyok vallásos :) Méghozzá nem a díszes katolikus, hanem református. Ettől függetlenül zavarhat, ha az életünk éppen, hogy egy ekkora eseményét megörökítő képeken így nézne ki. Ezen kívül lehet, hogy a valóságban csak ez a gyerekes magatartás zavar.

Ja és olyannyira vallásos vagyok éppen most is a templomba készülök (igaz a párom nem jár, én viszont már kicsi gyerekkorom óta)

2017. ápr. 30. 07:48
 12/27 anonim ***** válasza:
24%

"Utolso te is nagy hithu lehetsz ekkora taplo viselkedessel. Hol a "szeresd felebaratodat", dragam? A beszolasod alapjan tuti nem vagy hivo."

Szerintem az a tapló, aki gúnyt űz mások vallásából divatból. Én sem magyek zsinagógába, ha nem vagyok zsidó. Nem vallásos embernek ott a névadó. És hamár felebaráti szeretet, akkor a kérdezőnek miért nem jó a férje szakállasan ? Szóval te ne papolj nekem drágám. Gondolom te is divatkeresztelő vagy.

2017. ápr. 30. 07:48
 13/27 A kérdező kommentje:

De már miért lenne mindegy? A szomszéd Jani bácsi nem érdekel. De ő a férjem. Nem tudom nálatok hogy megy (gondolom, ezek szerit hogy), de minket érdekel alapvetően a másik. És szeretném, ha normálisan néznénk ki. Én sem farmernadrágban megyek, mivel nem odavaló és gondolom nem tetszene neki. Tegye meg ő is, hogy normálisan rendbe hozza magát. Tisztelje meg a napot, a LÁNYÁT azzal, hogy nem a fogadás az első.

Egyébként te, hogyan mered megkérdőjelezni, hogy valaki hű-e a vallásához? Úgy gondolom, hogy ilyet nem hallhatsz a templomban. Attól, hogy leszólsz mást és "divatkeresztelőzöl" még te sem leszel hithűbb!

2017. ápr. 30. 07:59
 14/27 anonim ***** válasza:
82%

Az én párom és a haverjai minden év novemberében végig csinálják a no shave november-t. (Figyelem felhívás a prosztata rák veszélyeire) Az elején ki voltam én is akadva, hogy hogy nèz ki. Novemberben 3 csládtagnak is van a szülinapja, plusz egy házassági évforduló. Minden képen igénytelennek néz ki, de már nem izgat.

Hátha a férjed addig meggondolja magát.

2017. ápr. 30. 08:06
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Aki valóban vallásos, az sehol nem rendez majomparádét, pláne nem egy templomban.
2017. ápr. 30. 08:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy szakáll is lehet ápolt.

Az mennyiben érintené a fogadást, ha egy egész picit fazonra nyírná? Esetleg megbeszélhetné a "versenytársakkal":)

Te meg túlreagálod.

A templomban csak az emberek nézik azt, hogy ki hogy néz, Istennek nem az számít!

2017. ápr. 30. 08:40
 17/27 anonim ***** válasza:
76%

Hol olvastad, hogy majomparádét rendez? Azért mert felfogadott egy fotóst? Én is fogadtam fel a keresztelőre. Nem azért, hogy ,,mutogassam a fészbukon,, hanem azért mert ez egy nagy dolog az életünkben és szerettem volna, ha ezt megörökítjük. És mégiscsak szebb, ha egy profi végzi, mint Jóska a telefonjával.

Annyira jó, hogy nèv nélkül itt mindenki bele tud kötni a másikba. Miért fáj ez neked? Megvolt mára az örömöd?

2017. ápr. 30. 08:45
 18/27 anonim ***** válasza:
14%
Fotósokat. Többet.
2017. ápr. 30. 08:51
 19/27 anonim ***** válasza:
16%
Lehet am keresztelni ket eves korban is.
2017. ápr. 30. 09:10
 20/27 anonim ***** válasza:
57%
12 te egy budos paraszt vagy. Es en nem vagyok templomba jaro szoval nyugodtan beszelhetek igy a hozzad hasonlo gyokerekkel. Latod, sertegetted a kerdezot erre kiderul hogy nalad sokkal komolyabban veszi a hitet.
2017. ápr. 30. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!