Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék teljesen kiborít a párom? Nem érti, hogy nem nézhet ki így?
Lányunk most lesz 1 éves és a keresztelője lesz hamarosan. Még korábban kötött egy fogadást 4 barátjával a párom. Arra fogadtak, hogy ki bírja tovább borotválkozás nélkül. Először elkezdte mondani, hogy a keresztelőig úgysem bírja ki senki, nyugodjak meg. Hát az 5 férfi közül 2 kiesett, de a párom nincsen köztük.
Mondtam már neki, hogy előtte megszabadul tőle remélem, de mondta, hogy nem adja fel ezért. Most komolyan? Egyébként egy tök normális pasi, de most ezzel a dologgal nem bírok vele.
Mondtam neki, hogy nem akarom, hogy így nézzen majd ki a képeken egy hülye fogadás miatt. Fényképészeket fizetünk, erre majd ő így néz ki? Olyanokat mond, hogy hogy fogadnám el, ha ezen nem lehetne változtatni. Az megint más szerintem. Mert az is, ha megvakulna vagy szándékosan nem nyitná ki a szemét. Az egyiket könnyebb elfogadni szerintem.
Mit tegyek? Teljesen ki vagyok borulva. Felnőtt férfiak... Ja és a másiknak most lesz esküvője.
Na egy újabb keresztelő, aminek semmi köze a valláshoz :( Fényképészeket (egy is felesleges), minek?
A férjed meg gyerekes.
A vaksag meg a szandekosan nem nyitna ki a szemet mondat se semmi...
Szakall. Kulsoseg.
Amugy mi a fogadas targya?
Utolso te is nagy hithu lehetsz ekkora taplo viselkedessel. Hol a "szeresd felebaratodat", dragam? A beszolasod alapjan tuti nem vagy hivo.
Kerdezo, sz
Bocsi elkuldtem veletlen, szerintem addig meggondolja magat, ha egyebkent nem gyerekes. Ha megsem, gondolj bele, ez egy vicces csaladi sztori lesz egyszer ami majd elmesel a gyereknek amikor nezegetitek a fotokat nagyobb koraban :)
En egy eleg hiu no vagyok, de ezen tultennem magam. Nem olyan nagy dolog, hogy nez ki a fotokon, majd ugyis levagja ha megnyeri es a fotokon kulonben is a GYEREK lesz a lenyeg, nem a rokonsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!