Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez baj? Jogos a párom kiakadása?
Hétfőn délután hívott a nagynéném, hogy hazajött külföldről, nem- e jönnék el hozzájuk. Mivel már közel 2 éve nem voltam sehol (bolt, posta, bank ilyen helyeken csak), ezért mondtam a páromnak, hogy mi lenne ha egy pár napot ott is aludnánk. A mama egyedül van, meg legalább én is kikapcsolódnék egy kicsit, a mindennapi malomkerékből. Mondta, hogy jó, menjünk nyugodtan, ameddig gondolom, érezzük jól magunkat. Szószerint azt mondta hogy örül neki, legalább pihenünk.
Na kedden jöttünk is a lányommal (9hónapos). Mindennap hívtam, írtam neki. Aztán tegnap már alig akart velem beszélni. Mondtam, hogy szombat délelőtt mennénk haza. Ő meg mondta, hogy rendben, ameddig gondoljuk. Erre ma, mondom hátha ő ír nekem, vagy ő hív, nézegettem q telefont, semmi. Aztán fél 3-kor írtam neki. Ma felhívom, és semmi, alig akart mondani valamit sőt szó nélkül lerakta. Hívom vissza, hogy miért csinálja ezt? erre elkezdett orditani, hogy én hogy képzelem, hogy 5 napra eljövök, otthon meg mennyi munka van. Ami engem vár, mert ő semmit nem csinál, főzött magának aztán annyi. Meg elhordott mindennek, mert neki nem fér bele egy több éve tartó együttélésbe, hogy 5 napra elmenjek.
Ti mit gondoltok? Segítsetek. Mellesleg, annyira feltöltödtem, olyan boldogan akartam hazamenni, annyi energiám lett volna, most viszont annyira rosszul érzem magam, nem is akarok hazamenni. Most tényleg ekkora gond, hogy 5 napig maradtunk?
Persze, semmi baja nem volt azzal, hogy elmész pár napra, amíg nem szembesült azzal, hogy veled együtt a cseléd és a kényelem is kimenőn van. Most legalább tudod, hogy mit jelentesz neki: nem a párja vagy, hanem a háztartási alkalmazott, akivel ráadásul ilyen tuskó módon beszélhet. Pont most kellett volna értékelnie, hogy látja, mennyi otthoni munka van, amit te eddig láthatatlanul megcsináltál, ehelyett a fejedre olvassa, hogy hogy képzeled, hogy ennyi ideig odavagy. Szégyen! A helyedben megmondanám neki, hogy
1. Nem a házicselédje vagy, ne kezeljen akként;
2. Ebből eredően nem a te tiszted az egyhetes retket eltakarítani, amit maga után hagyott, legyen kedves erről gondoskodni;
3. Ha ennyit jelentesz neki, hogy csak a házvezetőnőt látja benned, akkor maradsz még egy hetet, legyen kedves átgondolni, hogy viselkedett, te megkérdezted, előre, hogy nem bánja-e, ha elmész, de csak azért, hogy takaríts utána, nem mész haza!
Mintha a volt ferjemrol irtal volna.
Es eppen ezert ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!