Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos anya kiakadása a költözé...

Jogos anya kiakadása a költözés miatt?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal, megbeszéltük, hogy össze költözünk. Tesója felajánlotta, lakhatunk a házában. Ez egy ilyen próba költözés úgymond, kipróbáljuk, milyen együtt és ha működik, 2-3 év múlva lesz pénzünk közös házra. Nos anya kiakadt, hogy ő ezt nem engedi, nehogy úgy járjak, mint ő, hogy feccölte bele a közös házba a pénzt, 10 év múlva meg szétmentek. Hogy azt közösen kell pénzelni. 2-3 év alatt egy felújított házat kétlem, hogy 100 ezrekkel kell pénzelni, mint ő tette anno, hogy bevezettette a vizet, kerítést csináltatott stb... Nem értem, hogy gondolja. Háztartást közösen vezeted, meg ha kell venni valamit, közösen veszel, pl elromlik a mosó gép, a vasaló... De ezek alap dolgok. Én nem úgy allok hozzá, hogy úgyis 10 év múlva szét megyünk... ha szét megyünk, ezeken megosztozunk, nem barbárok vagyunk, hogy egy visz mindent. Albérletre meg pont azért nem akarunk 80 ezret költeni, ha a testvére ezt felajánlotta. Jó testvér, semmi gond nem lesz. ( nem kell írni, hogy persze, persze, tényleg, léteznek még rendes emberek.) Na ő ezen kiakadt. Szerintetek jogos?
2016. szept. 11. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyjabol jol latod. Ha kozosen veszitrk a hazat/lakast akkor irjatok rola szerzodest hogy x fizetett 15 milliot y 15 milliot. Minden banalis dolgot ne irjatok de pl. tarolot vagy kocsibeallot igen.
2016. szept. 11. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy alapvetö dolgot kohagytál, nevezetesen a korodat.

Ha 18 év alatt vagy, akkor anyád eldöntheti, hogy költözhetsz-e.

Ha már nagykorú vagy, akkor oda költözöl, ahová akarsz, nem kell a beleegyezése.

Egyébként amit nem értek, neked annyival többa jövedelmed, mint a párodnak, hoyg te finanszíroznád a közös lakás költségeit? Vagy miért félti ennyire anyád a pénzedet?

2016. szept. 11. 15:52
 3/7 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok...

Nem sokkal több a jövedelmem, mindenbe egyenlő arányban tennénk. Nem értem, mit gondolt. Ő azt mondja, vegyünk közöset? Hogy? Miből? 2-3 év, míg lesz annyink... Arról nem tehetek, hogy ő feccölte bele az exe házába a pénzt. Mert mikor oda mentünk, az egy lepra telep volt.

Engedi, vagy nem, persze, én döntésem, de minek eszünk akkor, ha úgy is kik.akáljuk?

2016. szept. 11. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Anyukád attól fél, hogy egyedül marad. Nem mellesleg egy adag irigység is lehet benne amiért neki zàtonyra futott a kapcsolata. De az is lehet, hogy csak félt. Mindenesetre a te életed és a te döntésed.
2016. szept. 11. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 11. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Hidd el mikor már együtt éltek nem arrol fog szolni ,hogy ez az enyém ez a tied .. ennyit adtam én .. ennyit adtál te . bármi történhet ami ezen változtat . pl valaki elesik a munkájátol stb . Anyukádban lehet irigység és féltés bujkál.. ez majd idövel elmúlik nála is .
2016. szept. 11. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Bele kell rúgni.
2016. szept. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!