Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kéne tennem/ti mit tettetek?

Mit kéne tennem/ti mit tettetek?

Figyelt kérdés

Anyával nagyon rossz a kapcsolatom. Ennek rengeteg összetevője van, és halmozódtak az elmúlt években a problémák, jelenleg néha elvagyunk, néha egymásra sem bírunk nézni. Sajnos az utóbbi gyakoribb. Voltunk nem egy családterápián, több szakembernél is, nem segített, sőt csak megjobban ki lettünk éleződve egymásra, és már ott tartunk, hogy én albérletet keresek. De félek hogy ez tovább ront a haragját illetően, viszont nekem egyszerűen nincs itthon nyugtom, nem tudok így élni. Nem sokára töltöm a 18-at, így a szerződéssel sem lenne probléma. Szerintetek mi lenne a helyes?

Nevelő, okító jellegű válaszokkal légyszi kíméljetek, a használható, értelmes válaszokat/üzeneteket előre is köszönöm.

17/L

2016. máj. 3. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyes, amit tervezel.

Csak ne sértetten, haragosan, hanem szépen, csendesen, higgadtan mondd el anyukádnak a költözés okát (persze, tudja ő).

Még az is lehet, hogy ha lecsendesednek a dolgok, akkor közelebb kerültök egymáshoz.

2016. máj. 3. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Albérlet!!

Ritkán látott emberek jobban kedvelik egymást!

2016. máj. 3. 21:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Felvetettem már neki, eleinte aranyosan reagált, de most, hogy látja, komolyan is gondolom és meló meg suli mellett még nonstop ingatlanosokkal telefonálok, hírdetéseket nézek, lakásokhoz megyek stb., rögtönk bekeményített, állandóan ordít, balhézik, közölte hogy egy centet ne várjak tőle ha innen kiteszem a lábam, ő engem semmiben nem fog támogatni stb.
2016. máj. 3. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, igen, egy barátnőmmel aki hasonló helyzetben van, ezt tervezzük, de az ingatlanosok azonnal szopatnak ha megtudják hogy kiskorúak vagyunk. plusz mint azt tudjuk, azért dolgozik valaki 17 évesen hogy legyen kit szopatni a cégnél, ergo nevetséges pénzért gürizünk mindketten, de muszáj.. és ebből nagyon nem engedhetünk meg magunknak többet egy max 80+rezsis történetnél, vagyis 120 összköltségnél. ilyet meg budapesten elég ritkán találni 2 szobásat.
2016. máj. 3. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha elmész, vagy megbánja, hogy ordított, és bocsánatot kér, vagy tényleg le se toj. Mindkét esetben te nyersz. Első esetben azért, mert valamennyire rendeződnek a dolgok, második esetben meg legalább kiderül, h rá már nem számíthasz.
2016. máj. 3. 22:15
 6/10 A kérdező kommentje:
én is ebben reménykedem, de az a baj, hogy félek, csak egy düh marad meg benne maga iránt, amit persze telibe rám vetítene, és csak még többet stresszelném magam, hogy őt is tönkretettem az életem mellett. at érzem hogy zsákutcba kerültem
2016. máj. 3. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha lenne lehrtosegem mindenkepp elmennek. Nem tesz egyikotoknek sem jot, ha olyannal laktok egyutt, akivel nem jottok ki jol. Biztos mindenfele szempontbol kohat az eletetekre. Ha kulon mennetek szerintem eselyes, hogy te us jobban teljesitenel mindenfele ertelemben, mivel valoszinu, hogy boldogsbban es kiegyensulyozottabban elnel. :)
2016. máj. 3. 22:22
 8/10 A kérdező kommentje:

persze, ez nyilvánvaló, de aggódom nagyon érte, hogy hülyeséget csinál ha egyedül marad. így is nehezen bírja, és egyedül még nehezebb lenne, mert nem tud kivel veszekedni. ez hülyén hangzik, de neki muszáj néha kiosztani valakit, mert volt már példa rá, hogy magába fojtotta, és pszichiátria lett a vége.

egyébként köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok hogy próbáltok segíteni!

2016. máj. 3. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Maganszemelytol keressetek kiado lakast. Egyszobasakat lehet talalni 80+rezsiert.. Nem a legkenyelmesebb de ha menni akarsz, akkor az is jo lesz. Es persze kethavi kaucio es egyhavi berleti dij.

Amugy nem akarok beletek kotni de erettsegi nelkul hol fogtok dolgozni? Vagy munka mellett tanulni? En szurkolok nektek de azt neked is tudni kell hogy egy albiban nemcsak a berleti dij es a rezsi van. Enni kell barmikor johet egy varatlan kiadas ea gondolom ruhazkodni se lenne rossz neha...

2016. máj. 4. 14:53
 10/10 A kérdező kommentje:
barátnőm vendéglátózik, én egy logisztikai cégnél vagyok szóval nem ezzel a részével van probléma. igen, mi is magánszemélytől szeretnénk, de mnt mondtam, nem a kivitelezéssel van a baj, inkább tanácstalan vagyok.
2016. máj. 4. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!