Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám nem engedi, hogy a...

Apukám nem engedi, hogy a barátom nálunk aludjon. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, ő az első, komolyabb barátom, másfél hónapja vagyunk együtt. Már a kapcsolatunk eleje óta ismerik egymást a barátom és a szüleim, elég jól ki is jönnek. Hétvégente pár órát van nálunk, de apukám azért sem ujjong, de nem azért, mert sokat van itt és bárkit is zavarna, inkább miattam lehet ilyen. Tudjátok, félt... Egyébként nem olyan szoros apummal a kapcsolatom, sok vitánk, veszekedésünk volt még kamasz koromban, és távolságtartó lettem.

A kapcsolatomban viszont itt lenne az ideje már az összebújásnak, mert nem a szex a legfontosabb, arra még talán tényleg nem állok készen másfél hónap után.

Úgy gondolom, hogy hogyha annyira akartunk volna, akármelyik délután alkalmával lefeküdhettünk volna, mégsem tettük. De még ha akarnánk is, az nincs megakadályozva ezzel. Szóval tényleg nem tartom fairnek... Egyébként meg engedékenyek a szüleim, ezért is lepődtem meg annyira, hogy erre nemet mondott édesapám (anyukámon nem múlna a dolog).

Mit javasoltok, mivel érveljek, ne érveljek? Nem szeretnék könyörögni neki, mivel ugye a kapcsolatunk nem felhőtlen...

2016. máj. 2. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Azzal, hogy ha le akarnátok feküdni egymással, akkor ezt már máskor/máshol megtehettétek volna.
2016. máj. 2. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Kérdezd meg miért nem engedi, mi baja a dologgal és nyugtasd meg hogy éjszaka csak aludni fogtok...

Vagy miért nem mész te aludni a barátodhoz?

2016. máj. 2. 21:35
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Mondd apádnak, hogy a f@$z nappal is feláll, ne legyen gyerekes. Sose értettem ezt a túlféltést, mások ennyi idősen már külön élnek a szülőktől, és nem kérnek engedélyt. Szerencsére nálam már 17 évesen engedték az együtt alvást, bár nekem jó kapcsolatom van a szüleimmel, nem kellett könyörögni. Lázadj, mert elég gáz, hogy 19 évesen így kezel.
2016. máj. 2. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Hát én elfogadnám a döntését! Fél év múlva rákérdeznék megint.
2016. máj. 2. 22:18
 5/14 anonim válasza:
28%
Legyél még türelmes apukáddal.Bizosan fog alakulni a véleménye kedvezőbb irányba. Az a másfél hónap még nem nagy idő...
2016. máj. 2. 22:28
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
kérdezd meg miért nem engedi
2016. máj. 2. 22:38
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

Ilyenek a lányos apukák.....Szerintem neki se azzal van a bajod, hogy fiatal vagy hozzá, mert nem vagy az. Inkább azzal, hogy CSAK másfél hónapja vagytok együtt....

Megjegyzés: Ez a "A fa.sz nappal is feláll" című dolog igaz, de az éjszakai együttalvás a szexuális együttlét melegágya, és nem a többi napszak (kivéve ha együtt éltek). 19 évesen nem korai a szex, de szülőként szerintem senki se rajong érte, ha a lányukat a szomszéd szobában dugják..

2016. máj. 2. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem neki se azzal van a baja* bocsi.
2016. máj. 2. 23:20
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, egyszerűen nem akarja, hogy ott aludjon egy idegen, mert zavarná, hogy kimegy mosdóba, és összetalálkozik vele, stb.
2016. máj. 3. 05:03
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
Igaza van.Nem a szex miatt.Azért mert 19 éves vagy,ó az első komoly kapcsolatod."komoly"és tudod még hány "komoly"kapcsolatod lesz?Na annak mindnek rugdalja majd a 42-es bakancsát?Biztos hogy nem engedném én se.Aludni külonben is egyedúl kell:))
2016. máj. 3. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!