Apukám nem engedi, hogy a barátom nálunk aludjon. Mit kellene tennem?
19 éves vagyok, ő az első, komolyabb barátom, másfél hónapja vagyunk együtt. Már a kapcsolatunk eleje óta ismerik egymást a barátom és a szüleim, elég jól ki is jönnek. Hétvégente pár órát van nálunk, de apukám azért sem ujjong, de nem azért, mert sokat van itt és bárkit is zavarna, inkább miattam lehet ilyen. Tudjátok, félt... Egyébként nem olyan szoros apummal a kapcsolatom, sok vitánk, veszekedésünk volt még kamasz koromban, és távolságtartó lettem.
A kapcsolatomban viszont itt lenne az ideje már az összebújásnak, mert nem a szex a legfontosabb, arra még talán tényleg nem állok készen másfél hónap után.
Úgy gondolom, hogy hogyha annyira akartunk volna, akármelyik délután alkalmával lefeküdhettünk volna, mégsem tettük. De még ha akarnánk is, az nincs megakadályozva ezzel. Szóval tényleg nem tartom fairnek... Egyébként meg engedékenyek a szüleim, ezért is lepődtem meg annyira, hogy erre nemet mondott édesapám (anyukámon nem múlna a dolog).
Mit javasoltok, mivel érveljek, ne érveljek? Nem szeretnék könyörögni neki, mivel ugye a kapcsolatunk nem felhőtlen...
Kérdezd meg miért nem engedi, mi baja a dologgal és nyugtasd meg hogy éjszaka csak aludni fogtok...
Vagy miért nem mész te aludni a barátodhoz?
Ilyenek a lányos apukák.....Szerintem neki se azzal van a bajod, hogy fiatal vagy hozzá, mert nem vagy az. Inkább azzal, hogy CSAK másfél hónapja vagytok együtt....
Megjegyzés: Ez a "A fa.sz nappal is feláll" című dolog igaz, de az éjszakai együttalvás a szexuális együttlét melegágya, és nem a többi napszak (kivéve ha együtt éltek). 19 évesen nem korai a szex, de szülőként szerintem senki se rajong érte, ha a lányukat a szomszéd szobában dugják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!