Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Ti mit tettetek/tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy kedvesem több honapja, nagyon szeretjük egymást, ő már nagyon akarna sexelni de én még nem szeretnék. mikor együtt vagyunk mindig kielégitjük egymást és mindketten élvezzük. de ő mégis mindig megkérdezi mikor szeretném már. igaz megmondta, hogy várni fog. De azt is mondta hogy ha még pár honapig nem szeretném, nem tudja mire gondoljon. mit tegyek? én még nem szeretném, de elvesziteni se akarom a fiut.
2010. jan. 2. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Ne feküdj le vele, amíg nem állsz készen, főleg ha különben kielégíted.
2010. jan. 2. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
tedd szét a lábad
2010. jan. 2. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

monnd neki hogy neked idő kell hozzá, hogy ugy érezd hogy készen állsz a dologra, nem azért mert megbánnád vagy ilyesmi

Ahelyett hogy irodatsz ill "találjunk ki valamit hogy miért nem" beszéld meg vele hogy még nem. elfogadja vagy nem. ha nem nem érdemel meg

MR T

2010. jan. 2. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:

A kedvesed egy idióta.

Ha tényleg ilyet mond, hogy ő nem tudja majd, hogy mit gondoljon rólad, ha nem fekszel le vele, akkor ez a dolog talán már rég rossz. Elég határozatlan lehetsz most, de határozottan meg kell mondanod neki, hogy nem állsz készen a szexre, és ő csak ne gondolgasson semmit, ha nem fekszel le vele, mert ugyanúgy szereted, és ha ő is ugyanígy szeret, akkor legyen türelemmel.

Én úgy érzem, hogy egy ilyen fiú nem érdemel meg téged, de szerintem adj neki egy ilyen esélyt, amit az előbb mondtam.

2010. jan. 2. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Igy van! Ha nem akarod ne csináld még! Mert utánna megbánnád!Majd eljön annak is az ideje!
2010. jan. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!