Mit kellett volna tennem? Ti mit tettetek volna?
Jöttem haza ma este sötétben autóval. Országúton jöttem, ahonnan egy kis kereszteződésnél kell balra lefordulni a város felé. A kereszteződés után kicsit messzebb állt egy rendőrautó. Ahogy közeledtem a kereszteződés felé, már lassítottam is, elkezdett jelezni, hogy álljak le, gondolom ellenőrzésre. De én egyszerűen lefordultam balra és elmentem haza. Mikor haza értem, kiszálltam, már ott is voltak mögöttem villogva, hogy mit csinálok én itt, miért jöttem ide. Hát mondtam nekik, hogy kérem én itt lakok.
Most komolyan mit kellett volna csinálnom? Túl menni csak hogy aztán vissza keljen fordulnom?
Mit kellett volna tennem? Ti mit tettetek volna?
*
Természetesen a rendőr-járőr utasításait követni!
Szándékosan elkerülted a rendőri ellenőrzést..
nincs tovább..
Nem kell megsértődni meg játszani a nagymenőt.. Ha a rendőr jelez akkor félreállsz. Kit érdekel hogy nem arra volt dolgod vagy siettél?
Ez nem "mintaállampolgárság" kérdése, ez egyszerűen hülyeség. Ha nem állsz meg akkor nyilván utánad fognak jönni mert gyanús ha továbbhajtasz.
Azt írja a kérdező: a kereszteződés után kicsit messzebb állt egy rendőrautó. Hát ha én megyek valahova balra villogó irányjelzővel, akkor ne 200 méterről integessen, hogy menjek tovább, mert ő igazoltatni akar. Azért ez mégis csak vicc :D
Persze az is igaz, hogy amit tettél, az nem kicsit szabálysértő.
Mit tettünk volna? Jó lenne tudni mennyi volt az a "kicsit a kereszteződés után".
Én megpanaszolnám 2 hét múlva, hogy megrovást adjanak a rendőrnek, hogy nem jelentett fel. Biztos nem írták be a jelentésbe, hogy volt egy autós, aki ilyet tett.
Nálam volt egyszer egy kiszállás a házamhoz, mert el akartak vinni az elmeszakorvoshoz kényszervizsgálatra és azt írták, hogy bejárták a házat, hogy megnézzék ott vagyok-e, de be se jöttek. A bíróságon felolvasták a jelentésüket, én meg mondtam, hogy be se jöttek. Persze a padlásra bújtam, de nem is kellett volna sehová elbújni amúgy. Behívták a nejemet, hogy mi volt, és ő is mondta, hogy csak a kapuban kérdezték meg ott vagyok-e. Ő meg mondta, hogy nem tudja. Aztán fegyelmit kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!