Jöttem haza ma este sötétben autóval. Országúton jöttem, ahonnan egy kis kereszteződésnél kell balra lefordulni a város felé. A kereszteződés után kicsit messzebb állt egy rendőrautó. Ahogy közeledtem a kereszteződés felé, már lassítottam is, elkezdett jelezni, hogy álljak le, gondolom ellenőrzésre. De én egyszerűen lefordultam balra és elmentem haza. Mikor haza értem, kiszálltam, már ott is voltak mögöttem villogva, hogy mit csinálok én itt, miért jöttem ide. Hát mondtam nekik, hogy kérem én itt lakok.
Most komolyan mit kellett volna csinálnom? Túl menni csak hogy aztán vissza keljen fordulnom?
Ezek jó fej zsaruk lehettek, hogy egy szabálysértés után szó nélkül elengedtek... vagy maguk is annyira voltak tisztában a helyzettel mint te magad. :)
2014. dec. 3. 16:48
12/17 anonim válasza:
Nem vagy köteles elmenni oda ahol ők igazoltatnak, mert te nem arra mész! Ez nem szabálysértés, csak szimpla kötekedés! Be kell őket panaszolni, mert ilyet nem tehetnek!
2014. dec. 5. 03:02
13/17 anonim válasza:
A fegyelmi az semmi. Az arra van, hogy az ilyenek úgy véljék majd kapnak a rendőrök valamit. Az egy belső semmi. Ugyan úgy nem lesz benne bizonyítva semmi és nem kapnak semmit. De ha kapnak is az egy letolás ami senkit nem érdekel.
Nem kell jelentést írni nekik ilyen sofőr miatt. Akár figyelmeztethetik is a sofőrt.
2014. dec. 5. 17:42
14/17 anonim válasza:
Nem is figyelmeztethetik ilyenért, mivel sem a KRESZ és sem pedig egyéb jogszabály nem írja elő, hogy bárkinek is oda kellene menni a rendőrhöz, hogy ha nem arra megy... A btk.- nak sem szól egyetlen egy pontja sem arról hogy ilyenért lehetne büntetni. A sok okos meg írja itt a hülyeséget...
2014. dec. 5. 23:15
15/17 anonim válasza:
Nem is a btk hanem a szabs törvény meg a kresz írja le. A rendőri karjelzéseknél ahol egyértelműen leírják, hogy a karjelzés szerint kell cselekedned.
2014. dec. 6. 08:21
16/17 anonim válasza:
Ha nem arra mész, amerre a rendőr vagy, nem vagy köteles oda menni hisz nem az az útirányod! Egy rendőr.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!