Jogos anyám kiakadása?
Óh isten, anyukádat érdekli hogy mi van veled? Undorító! mit is képzel magáról? A végén még azt fogja hinni, hogy ilyen alapvető dolgokról beszélgetni lehet mint a vizsgák. Sőt lehet hogy a jegyeid is érdekelni fogják! szörnyű!
Na ne szórakozzunk már. Mi a fenéért kell kérdezni az ilyeneket? Szerintem az a durva hogy apád ennyire leszarja mi van veled. Tudod, az anyukák olyan ostobák hogy hajlamosak törődni a gyerekükkel. Legalábbis jó esetben.
Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy nem azzal van bajom, hogy érdeklődik...Hanem azzal, hogy MINDENT tudni akar a mindennapjaimról! Természetesen veszekedések alkalmával szépen rendre a fejemhez vágja a dolgokat.
Olyan vagyok, hogy ha valami érdekes,negatív,érdemes dolog történik velem, akkor azt úgyis elmondom magamtól...
Nyugi, kérdező, ne foglalkozz az itteni okoskodókkal! Normális családokban a családtagoknak van önálló életük, és ne folyamatosan a másik életén csámcsognak.
Normális családokban vacsoránál röviden mindenki elmeséli a napját, nem az van, hogy valaki holtfáradtan hazajön a suliból/munkából, egyet szusszani sincs ideje, mert egyből rázúdítanak 10-20 kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!