Jogos anyám kiakadása?

Figyelt kérdés
Mesterszakos első éves vagyok. Anyám ma kiakadt azon, hogy nem mondtam meg, miből vizsgáztam. Már NAGYON fárasztó, hogy MINDENRŐL be kell számolnom. Azzal érvel, hogy mindegyik anyuka tudja, hogy miből vizsgázott a gyereke, én meg "titkolózom". Mondtam neki, hogy kiakasztó, hogy hazajön, és már egyből letámad legalább 10 kérdéssel hogy mi történt velem az adott napon. Úgy gondolom, hogy elég, ha annyit tud: sikerült a vizsga és kész. Nem akarok még arról is részletes beszámolókat tartani. Teljes munkaidőben dolgozom, közben sulizok levelezőn. Bele is adok havi szinten a tandíjamba. Már nagyon elegem van, hogy még ezen a téren is elszámoltat. Csak hagyjon békén, és rendben leszünk.

2016. dec. 13. 20:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
mert csak annyi időre tanulta meg az anyagot amíg levizsgázott belőle, utána meg már a tantárgy nevét is elfelejtette
2016. dec. 14. 18:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves 19-es!

A lényegtelen részlet épp nem erre a szituációra korlátozódott a válaszomban, s mindez ismét azt bizonyítja, hogy mások vagyunk: én sem szeretek telefonálni, vagy elújságolni se anyukámnak, se a barátaimnak vizsgaeredményt vagy vizsgaletudást, míg te például igen.

Van, akit jobban dühít, ha nyaggatják, van, akit kevésbé.

Te pedig eleve szereted megosztani a hírt másokkal.

Értsd meg: vannak emberek, akik pedig nem.

Mellesleg a kérdező írta, hogy "mindenről be kell számolnom."

Aki nem szereti az ilyet, természetes, hogy ingerült lesz tőle.

2016. dec. 17. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!