Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vágatnátok frufrut a pasitok kedvéért?
Szerintem is túl van ez spilázva, jó nagy adag kirakat- feminizmussal. 44/N
Ha nem állna rosszul, én bevállalnám. Ő többet lát engem, mint én magamat, miért is ne legyen olyan a hajam, ami tetszik neki. Szóval ha nem nézel ki idiótán frufruval, vágj bele. Ha meg fogalmad sincs, hogy néznél ki frufruval, akkor itt az ideje kipróbálni. Amúgy is "mindenki" kipróbálja egyszer, miért ne most legyen?
Véleményem szerint aki ettől úgy érzi hogy valami veszne az identitásából, annak nincs üzembiztos identitása.
én akartam, de a barátom mondta hogy ne, mert borzalmasan állna. :D lehet hogy igaza van. mindenesetre nem vágatok olyan hajat, ami nem tetszik neki, de olyat se, ami neki tetszik és nekem nem.
egyébként én sok mindenben kikérem a véleményét a kinézetemmel kapcsolatban, és mindig úgy is nézek ki, ami mindkettőnknek nagyon tetszik.
épp mostanában próbálom meggyőzni a barátom, hogy növessze meg a haját, szóval akár kompromisszumos megoldásként simán belemennék (úgy nèzne ki hosszabb hajjal, mint egy szexi viking xD)
szerintem nem feltétlen beleszólás s kinézetbe, meg "meg akarjuk változtatni a másikat" kategória... nem arról van szó, hogy azt akarja, hízzak meg, vagy váltsak totálisan stílust. persze ha tudnám, hogy nagyon nem áll jól a frufru, akkor nem csinálnám, de ha neki tényleg ez lenne a vágya, belemennèk simán :) mèg csak nem is egy végleges dologról van szó.
egyébkènt én feministának vallom magam, de szerintem ez pont nem az a helyzet, ahol vèrengzeni kellene, hogy "mekkora szemèt az a férfi, aki ilyet kèr". (persze az is nagyon fontos, hogy a pasi normálisan, kedvesen, nem kötelező dologkènt követelje, hanem kèrje)
Nem az, hogy meg akarja változtatni a másikat. Csak a pasiknál ez más. A többségnek véleménye sincs arról, hogy néz ki, a mama/barátnő által vett cuccokat hordják. Egy nőt picivel jobban érdekel, hogy mi áll jól saját magának. Nekem volt már frufrum, többször is, mindig megbántam, csak hülye voltam, nem tanultam. Ha változtatni akarna rajtam úgy, hogy közben őt nem érdekli, hogy néz ki, azt hinném, azt akarja, hogy valaki másra hasonlítsak.
De ez nyilván a hajfetisiszta srác kérdése.
Semmiképp.
És nem azért, mert mi az, hogy beleszól... Elmondhatja a véleményét, én meg eldöntöm, mit kezdek vele. De a frufru pont olyan, hogy volt nekem, nem is állt jól, és sok macera is volt vele, többet nem lesz, az biztos...
Pl arra sem tud rávenni, hogy piros ruhát hordjak, mert utálom. De mikor azt mondta, kipróbálhatnék x hajszínt (az általam használttól alig eltérőt), abba belementem, és nekem is jobban tetszik, azóta azzal festem.
Nekem ez attól függ, miről van szó, és hogyan van tálalva.
Meg is tettem. Jól is áll a frufru a hátközépig élő vörös hajamhoz.
Teljesen természetes, hogy valaki megteszi ezt a szerelméért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!