Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan ember aki iranyito, erzelmileg zsarol, hisztizik. Megtud valtozni kesobb, vagy esetleg valaki kedveert?
CSAK saját maga kedvéért fog megváltozni, ha ő úgy gondolja. Más kedvéért SOHA!
Ha majd nagyon sok pofon éri, belátja, remélhetőleg, hogy ezzel a viselkedéssel nem fog menni semmire.
Vagy pedig B változat, keres magának egy papucs embert.
Ertem,koszi a valaszokat...
Egyebkent nem tudom ez mennyire alapveto termeszet vagy inkabb tanult,vagy mindketto.En mar olyat lattam,hogy valaki depis lett vagy pl megrosszabb termeszetu mint sem,hogy pozitiv iranyba valtozott volna. Parkapcsolati teren ez a "valtozz meg, vagy meg fogok valtozni" igergetesek sosem teljesulnek be,max csak rovid ideig majd megint elojon az igazi enje.Igen nem veletlen mondjak,hogy valaki megmutatja az igazi arcat,enjet hisz az a valos azon ha akarna se tudna nagyon valtoztatni.Felnott korban amugy is mar keso.Persze lehet egy ket kisebb valtozas,de nem gyokeres.
A papucs pasik netovabbja az ilyen no! Ne vedd el toluk ezt az erteket!
A papucs pasibol nem csinal hulyet,hanem eszeveszwttul oda van a pasijaert az ilyen no. Birtokolja ,kissjatitja,rovid porazon tartja.
Nem fog megvaltozni az ilyen no vagy legalabbis nincs ertelme hazudni.
Keress hozzadvalo termeszettel megaldott not!
N
Az sem mindegy, hogy az illető mindig házsártos, követelőző, vagy bizonyos helyzetek hatására lesz ilyen.. Pl. össze-vissza hülyítik, ígérgetnek neki, akkor a nők "sárkányok" lesznek.
Ha amugy egy tündér, akkor egyszerűen nem kell hülyére venni és kész... Ha viszont ilyen az alaptermészete, akkor meg én személy szerint elkerülném jó messziről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!