Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtegyem ezt a barátom kedvéért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem ezt a barátom kedvéért?

Figyelt kérdés

Szeretném a véleményeteket és a tanácsotokat kérni.

Valláskülönbség van köztem, és a pasim között, ami csak mostantól jelentene igazi problémát, és elsősorban számára, mert komolyra szeretné fordítani a kapcsolatunkat.

Nem élünk még együtt, ezért arra kért, költözzek oda hozzá, és nézzem meg, hogy éli a mindennapjait a vallása jegyében, és hogy képzeli a közös életünket. Ha tetszik, és számomra is elfogadható, akkor oké, ha nem, akkor nem tudjuk együtt folytatni, mivel ő ragaszkodik az elveihez.

Ti belemennétek ebbe a "játékba"?

25/N

2016. júl. 14. 12:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%

Tök jó lett volna ha leírod a vallást is. Ha csirkéket áldoz minden nap, akkor nem mondanám jó szívvel hogy menj bele a játékba.

23/F

Gondolkozz már te is egy kicsit. Csak egy piciket. Tudom, hogy nehéz, de hidd el neked is megéri.

2016. júl. 14. 12:45
 2/30 anonim válasza:
100%
Milyen vallású a barátod?
2016. júl. 14. 12:45
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élve lehet igazán a másikat megismerni. Rengeteg kapcsolat megy szét összeköltözés után valláskülönbség nélkül is, mert olyankor jönnek ki dolgok, amik egyébként nem. Szóval ez tök normális kérés.
2016. júl. 14. 12:47
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

sátánista? :D

23F

2016. júl. 14. 12:48
 5/30 A kérdező kommentje:
Ő bigott katolikus, én nem vagyok vallásos, hitem viszont erős. :)
2016. júl. 14. 12:48
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
Mondd neki, hogy "nincs isten, hogy én ott lakjak" :D
2016. júl. 14. 13:01
 7/30 anonim ***** válasza:
82%
Biztos imádkozik étkezések előtt, meg lefekvéskor, meg sokszor, de egyébként nem hiszem hogy túl durva különlegességeket művelne. Ha szereted, próbáld meg.
2016. júl. 14. 13:05
 8/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket.

Egy próbát lehet, hogy megér. Bár kicsit félek. De nagyon odáig vagyok érte. :)

2016. júl. 14. 13:10
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján nem látok akadályt.

Neked nem kötelező azt csinálni, amit ő. Pl.:imádkozni étkezés előtt vagy bármi.

Csak el kell tudnod fogadni, hogy ő szokott és kész.

Szerintem egy katolikus vallás esetén ez nem olyan vészes.

Viszont ha minden nap 5kor embereket gyilkolna a vallás jegyében, akkor már nyilván elfogadni is nehéz lenne...

2016. júl. 14. 13:20
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha odáig vagy érte, akkor meg mi a kérdés? Éljetek együtt aztán vagy megtetszik vagy kiábrándulsz belőle és nem raboljátok egymás idejét. Veszíteni valód nincs.
2016. júl. 14. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!