Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem ezt a barátom kedvéért?
Szeretném a véleményeteket és a tanácsotokat kérni.
Valláskülönbség van köztem, és a pasim között, ami csak mostantól jelentene igazi problémát, és elsősorban számára, mert komolyra szeretné fordítani a kapcsolatunkat.
Nem élünk még együtt, ezért arra kért, költözzek oda hozzá, és nézzem meg, hogy éli a mindennapjait a vallása jegyében, és hogy képzeli a közös életünket. Ha tetszik, és számomra is elfogadható, akkor oké, ha nem, akkor nem tudjuk együtt folytatni, mivel ő ragaszkodik az elveihez.
Ti belemennétek ebbe a "játékba"?
25/N
Tök jó lett volna ha leírod a vallást is. Ha csirkéket áldoz minden nap, akkor nem mondanám jó szívvel hogy menj bele a játékba.
23/F
Gondolkozz már te is egy kicsit. Csak egy piciket. Tudom, hogy nehéz, de hidd el neked is megéri.
Köszönöm a kommenteket.
Egy próbát lehet, hogy megér. Bár kicsit félek. De nagyon odáig vagyok érte. :)
Ezek alapján nem látok akadályt.
Neked nem kötelező azt csinálni, amit ő. Pl.:imádkozni étkezés előtt vagy bármi.
Csak el kell tudnod fogadni, hogy ő szokott és kész.
Szerintem egy katolikus vallás esetén ez nem olyan vészes.
Viszont ha minden nap 5kor embereket gyilkolna a vallás jegyében, akkor már nyilván elfogadni is nehéz lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!