Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott már le valaki a dohányzásról a párja kedvéért?
Hát ha nem akar dohányzó férjet/párt eleve nem lett volna szabad összejönnie veled. Köztudott, hogy csak a párod kedvéért esélytelen leszokni hacsak nem AKARSZ leszokni te saját magadtól.
A fentiek miatt nem tartom ezt fairnek, azt viszont csak te tudod a párodról hogy szokott-e üresen fenyegetőzni, mi nem ismerjük őt. Általánosságban: igen, el tudom képzelni hogy elhagyna emiatt.
Ha magadban nincs meg az akarat, nem nagyon fog menni. Ismerek valakit, aki megpróbálta, de addig jutott, hogy alkalmanként azért mégis rágyújt (buliban pl.) de akivel együtt van, az nem dohányzik és nem szereti, ha a párja dohányzik. Nem tudom, melyikük adja be a derekát hosszú távon előbb.
Én nem dohányzom és tudom, hogy nem viseli el a szervezetem másét sem (könnyezés, tüsszögés, csípő-fájó érzés a szememben), így nálam ez társkeresésnél fontos szempont, hogy csak olyan jöhet szóba, aki nem dohányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!