Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint nem dohányzó belenyugodnál abba, hogy a párod nem szokik le a dohányzásról?
Azoktól kérdezem, akik nagyon nem szeretik a cigit. Nem csak azzal van baj, hogy büdős, de ugye pénzes dolog, ezen kívűl egészségkárosító. Talán egyforma ok mind a három számomra.
Ha valakit nagyon szeretsz, képes lennél ezt elfogadni?
Ha úgy ismertem meg, hogy dohányzik akkor igen.
Ha közbe szokott rá, akkor nehezebb lenne elfogadni.
Cigi és cigi között is van különbség, ezek a házilag töltött cigik szerintem nem annyira büdösek, mint a készen kaphatóak... Ettől függetlenül időről-időről megpróbálnám jelezni, hogy engem ez zavar, hátha egyszer kapja magát, és legalább elgondolkozik a leszokáson.
Persze ez nálam is úgy van, hogy akkor fogadnám el, ha cigisként ismertem meg... A barátom sem dohányzik, és ha rászokna, hááát...Fogalmazzunk úgy, hogy nem örülnék neki.
20/L
Minek jöttél vele össze, ha cigizik?
Nem értem én ezt.
Egy darabig, de úgy már hagy ne vállaljunk gyereket, hogy valaki végig ott pöfékel a gyerekek mellett, a terhesség alatt, aztán 20 év múlva meg potenciálisan járhatok a párommal a kardiológiára vagy a pulmonológiára.
És nem vagyok agresszívan a cigi ellen, buliban néha én is elszívok pár szálat, de ha az egészségről van szó, akkor az már nem elfogadás, vagy tolerancia kérdése nekem. Mellé állítom, hogy azoknak is legalább olyan rossz a leszokás, mint akik a leszokóval élnek/napi kapcsolatban vannak. (Végigcsináltam rokonomékkal, 20-30 év dohányzás után, szóval tudom miről beszélek).
Nekem volt dohányzó párom, alapban nem nagyon zavart, eleinte.
Na de mikor neki fontosabb volt a cigi, mint a rezsi meg az albérlet kifizetése...
Szóval attól függ, de inkább olyan legyen, aki nem dohányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!