Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért hazudik folyamatosan, hogy ő már leszokott a dohányzásról?

Figyelt kérdés

Annyiszor beszéltünk már róla, és mindig azt mondja, hogy nagyon ritkán, kb hetente fél szálat szív el. 10 hónapja ígéri, hogy leteszi. Nagyon sok vitánk volt már emiatt, és főképp nem is azért, mert ugyanúgy dohányzik, mint ezelőtt, hanem mert rendszeresen letagadja. A szemembe hazudik. Többször rákérdezek, és akkor is azt mondja, hogy múlthéten szívott utoljára, de nagyon jól tudom, hogy ha egy 5 percre is egyedül hagyom(fürdés,wc) azonnal rágyújt, érzem is rajta utána, meg nyomokat is hagy, elég egyértelműeket, de ugyanúgy tagadja. Utálom ha valaki hazudik nekem, teljesen mindegy miben, de ha ebben tud, akkor másban ugyanúgy megteheti. Félek emiatt.

1. Hogy vegyem rá, hogy mondja el igazat, mert ígyis-úgyis tudom?

2. Hogyan szoktassam le, és ha nem megy mit csináljak? (nem bírom a füstöt, majd megfulladok tőle, egyszerűen nem bírom elviselni)

Segíts! :S 20/L

2012. okt. 12. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

de ha nem melletted cigizik miért zavar? akkor a füstöt nem érzed, max utána, hogy cigiszagú... akkor vegyen be egy rágót stb és nincs semmi probléma

mondjuk ha nem akarnád megváltoztatni nem kéne hazudoznia

2012. okt. 12. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem miért akarod ráerültetni? Attól még nem fog tudi leszokni mert te azt akarod...
2012. okt. 12. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy tudod, és szerintem vidd el egy kiállításra ahol a dohányos tüdőt bemutatják v valami ilyesmi, vagy ha gondolod vegyél neki valami leszoktató akármit
2012. okt. 12. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért tagadja le, mert tudja, hogy téged zavar és nem akar balhét.

Régebben hogy reagáltál, mikor rágyújtott?

Mert ha hisztiztél miatta, vagy szemrehányást tettél, akkor érthető, hogy titokban csinálja.

Kössetek kompromisszumot.

Te nem bírod a füstöt, ezért melletted nem gyújt rá, de ha akar, akkor bármikor cigizhet, ha te nem vagy ott (kimegy az erkélyre stb.) és te nem szólsz érte egy büdös szót sem.

Felnőtt ember, akkor szokik le, amikor ő akar, de ha nem akar, nem lehet rá kényszeríteni!

Ahogy téged sem, hogy szívd a füstöt.

Ezért tényleg fektessétek le a szabályokat.

Melletted nem gyújt rá, lakásban nem gyújt rá, de ha úgy dohányzik, hogy te attól nem szenvedsz kárt (magyarul nem lélegezheted be a füstöt), akkor igenis rágyújthat, ha akar és amikor akar.

L/25

2012. okt. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!