Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik folyamatosan siránkoznak, hogy nem jönnek be a lányoknak/fiúknak, vajon mennyire rondák?
Szerintem ez hülyeség, h valaki ronda.
Inkább igénytelen, ápolatlan vagy esetleg nincs stílusa.
végülis egyetértek az elsővel.
Pl a dagadtak is igénytelenek.. :D, lefogynának, meg ilyesmi még nézhetnének is ki jól.
vagy nincs pénze normális ruhára.
Akárki akármit mond, egy hudemegb***námjólnézki ember is, ha nagyon ronda, nagyon senkire sem illő ruhát felvesz, őt is lerondáznák.
Vannak olyan lányok akik szépek, csak egyszerűen nem adnak magukra, vagy ilyesmi. Pl. Az egyik általános sulis bnőm átjött hozzánk, felhúzta az egyik ruhámat, kivasaltam a haját, "kisminkeltem" (tus meg szempillaspirál). Olyan qrva jó csaj lett, szebb mint akárki. De amúgy egy szürke kisegér.
De vannak akik rondák, küldtek képet mert kértem, át az egyik púpos volt, a másik partyszemöldökös, a harmadik meg ocsmány. (ezek fiúk)
SZóval..
"Szerintem ez hülyeség, h valaki ronda."
Nem hülyeség itt vagyok példának én
Kérdező egyébként akik siránkoznak,a legtöbbjük azt vallja hogy rondák
Egyébként engem is érdekelne hogy hogyan néznek ki
De mondok két meglepő példát
1: Volt itt egy srác aki ugyanígy panaszkodott,küldött magáról képet és szerintem helyes volt de mégis sikertelen a csajoknál tehát ezt nem nagyon értem pedig normálisnak is látszott a kommentjei alapján
2: Ennek ellentétjével is találkoztam bár lehet hogy az kamu volt(ronda volt a srác nagyon) Mármint az volt a kamu hogy azt mondta nem gazdag,de szerintem más miatt meg nem jönne össze vele egy jó nő sem,talán csak akkor ha nagyon mázlista
Tehát vannak itt kivételek amikre egyszerűen nincs vagy nagyon nehéz magyarázatot találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!