Leszoknátok a dohányzásról a párotok kedvéért? Azt gondolom ez nagy áldozat egy dohányosnak (én 4 éve dohányzom) vagy?
Az én barátom leszokott, ugy két hónapja. Nem mondta, hogy miattam, de ugy érzem, talán én is bennevagyok. Mi másfél éve vagyunk együtt egyébként.
Azóta 1-2-szer cigizett, amikor buli volt, és volt már a fejében :)
Egyébként igen, nagy áldozat szerintem is, és jó érzés, hogy ezt megtette. Tudta, hogy nem szeretem, hogy dohányzik, bár nem volt erős dohányos... Viszont az egészségére próbáltam rávilágítani anno.
Azóta örül, hogy nem függ ilyen piti dolgoktól, nem költ feleslegesen, egészségesebb, boldogabb...
Le, simán, bár annak biztos nem örülnék, ha ő kérné, mert nem szeretem ezt a bele szólok a másik dolgába témát. Ha így szeretett meg szeressen továbbra is így.
Na de ettől függetlenül saját elhatározásból simán, ha látom hogy zavarja hogy cigizek.
(ami amúgy rendkívül furcsa lenne, mert az én barátom nagyobb bagós mint én :D)
A szüleim kb.20 éve dohányoznak.Teljesen ugysem fognak leszokni hisz ott van a szervezetükben,de mindent megtesznek azért hogy lassan de biztosan letegyék.
Bár ennyi idő után,már....:S
Sajnos nekem csak 1-2 hetre sikerult, de ossze szedem magam es akkor tobbe nem gyujtok ra! :)
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!