Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem ezt a barátom kedvéért?
Szeretném a véleményeteket és a tanácsotokat kérni.
Valláskülönbség van köztem, és a pasim között, ami csak mostantól jelentene igazi problémát, és elsősorban számára, mert komolyra szeretné fordítani a kapcsolatunkat.
Nem élünk még együtt, ezért arra kért, költözzek oda hozzá, és nézzem meg, hogy éli a mindennapjait a vallása jegyében, és hogy képzeli a közös életünket. Ha tetszik, és számomra is elfogadható, akkor oké, ha nem, akkor nem tudjuk együtt folytatni, mivel ő ragaszkodik az elveihez.
Ti belemennétek ebbe a "játékba"?
25/N
Annyira bigott nem lehet, ha veled akar lakni. A bigottak még a látszatát is kerülik, hogy esküvő előtt kamatyolnának. :)
Szerintem először csak tölts ott egy hetet, ne égess fel magad mögött minden hidat! Ha nagyon gázos, akkor kétszer kell kifizetni a költöztetőket. :)
Melyik verte ki nálad a biztosítékot? Heti egy órában misén van. Ha te nem akarsz vele menni, azt jó esetben megérti. Ha nem, akkor nincs miről beszélni. Az étkezés előtti imát meg ne úgy képzeld el, mint az amerikai filmekben a hálaadásnapi imát, mikor egymás kezét fogva beszédet mondanak! Kb. 10 másodperces ima.
Ugyanakkor ha nem is kérdezted, de azért leírnám a véleményem: ha ilyen szinten nem bírod tolerálni, tisztelni az ő hitét, felfogását, akkor nem biztos, hogy egymásnak valók vagytok. Jó esetben mindenkinek van egy olyan erkölcsi, életmódbeli alapja, amire az életét felépíti. Tök mindegy, hogy ezt hitnek nevezzük-e, vagy valami másnak. Ha ez az alap idegesít téged, akkor az egy elég komoly probléma.
Hiszek Istenben, szóval nem a vallása gyakorlásával van gondom. Hanem azzal, hogy kicsit úgy érzem, arra megy ki az egész, hogy én is hozzá hasonlóan éljek, mármint szerintem elvárná, hogy kövessem a templomba is.
De ez csak feltételezés.
A szerelem nem dúl, az látható.
Szóval akkor minek próbálgatni bármit is.
Keressetek inkább társat magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!