Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem ezt a barátom kedvéért?
Szeretném a véleményeteket és a tanácsotokat kérni.
Valláskülönbség van köztem, és a pasim között, ami csak mostantól jelentene igazi problémát, és elsősorban számára, mert komolyra szeretné fordítani a kapcsolatunkat.
Nem élünk még együtt, ezért arra kért, költözzek oda hozzá, és nézzem meg, hogy éli a mindennapjait a vallása jegyében, és hogy képzeli a közös életünket. Ha tetszik, és számomra is elfogadható, akkor oké, ha nem, akkor nem tudjuk együtt folytatni, mivel ő ragaszkodik az elveihez.
Ti belemennétek ebbe a "játékba"?
25/N
Na, ezt miből sikerült leszűrni, hogy nem dúl a láv? :)
Pont az ellenkezője igaz. :)
De miert feltetelezed ezt? Mondta barmikor is?
Itt latszik hogy a kommunikacio teljes hianya tonkre teszi a mai kapcsolatok 90 %-at.
#22, hogy miért nem láto9m ezt szerelemnek?
1. "a barátom kedvéért?" - szóval nem, mert jó lenne együtt
2. "nem tudjuk együtt folytatni, mivel ő ragaszkodik az elveihez" - ez az ő elhatározása
3. "Szerintem titokban azt reméli, én is követem a napi rutinját, de azt elcseszte. :)" ez meg, ahogy te látod.
Szóval az őszinteség eléggé hiányzik, a sok feltételesség meg hát valahogy nem jellemzője a szerelemnek.
Úgy is írsz az egészről, mint egy sakk partiról.
Ha nem költözöl, akkor biztosan nem lesz semmi folytatás.
Elég sok a fenntartásotok egymással SZEMBEN - szóval próbáld meg, de azért az esküvői meghívókat még ne rendeld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!