Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Vágatnátok frufrut a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Vágatnátok frufrut a pasitok kedvéért?

Figyelt kérdés
Bevállalnátok, ha a pasitok megkérne rá?
2017. ápr. 20. 23:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Meg se kéne kérnie. Eddig is volt.
2017. ápr. 21. 04:51
 12/37 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Régebben volt, de sok macera volt vele, mindig vasalgatni kellett, hogy álljon valahogy
2017. ápr. 21. 06:46
 13/37 anonim ***** válasza:
34%
Van frufrum, tetszik is a páromnak. Ő inkább a göndör hajat látná rajtam szívesen, én meg sose csináltam problémát abból, hogy a páromnak mi a szíve vágya. Meg nem gondolom, hogy valaki csak egyféleképpen néz jól ki. Ha boldoggá tenném vele, kipróbálnám. Ezek teljesen ésszerű keretek, nem arról van szó, hogy valaki azt kéri, nullás géppel menj végig a fejeden.
2017. ápr. 21. 10:42
 14/37 anonim ***** válasza:
38%
SOHA.
2017. ápr. 21. 10:50
 15/37 anonim ***** válasza:
64%

Nem jarnek olyannal akinek nem tetszem igy ahogy vagyok.

En felhoztam a paromnak h mi lennr ha sotetebb lenne a hajam olyan fekete es nagyon sotet barna kozott, erre mondta h kivancsi ra, fessem be. Nagyon jol is all, tetszik is neki. :)

Magyarul ha en hozom fel es bejon neki akkor siman megteszem

2017. ápr. 21. 11:37
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

"és nem is vonzódom olyan férfiakhoz, akiknek nincs véleményük a saját kinézetükről"

Nem mindenki külsőség-orientált, csillagom :)

2017. ápr. 21. 12:59
 17/37 anonim ***** válasza:
86%

Én sem, cica. De akinek van véleménye arról, hogy néz ki, az magabiztos. Az végiggondolta, hogy ki ő. Az nem olyan teszetosza fickó, akinek a zasszony veszi az alsóit, és csak akkor kezd el normálisan öltözködni, ha van egy anyuka-barátnője, aki felöltözteti, mint egy bábut.

Értem, hogy miért csinálod ezt, sokszor van, hogy külsőről szóló kérdéshez bebüfikézi valaki, hogy nem csak a külső számít. Tökéletesen igaz, csakhogy ebben a kérdésben a külsőről van szó. Nem az a legfontosabb, de itt arról van szó.

2017. ápr. 21. 13:08
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Emberek könyörgöm. Szóval se írta, hogy ráparancsolt, vagy hogy így nem tetszik neki. Csak megkérte, hogy esetleg próbálja ki. Gondolom, mert biztos úgy gondolja jól állna vagy csak szimplán nagyon tetszenek neki a frufrus lányok. Ne képzeljetek már bele egy csomó hülyeséget.

Egyébként nekem félfrufrum van, szóval tökéletes aranyközépút. xD

2017. ápr. 21. 15:31
 19/37 anonim ***** válasza:
12%

#17: tehát szerinted ha vki erre nem fektet hangsúlyt, annak az az egyetlen lehetséges magyarázata, hogy ő egy "teszetosza fickó, akinek a zasszony veszi az alsóit, és csak akkor kezd el normálisan öltözködni, ha van egy anyuka-barátnője, aki felöltözteti, mint egy bábut"?

Aha... akkor nincs több kérdésem :D :D

2017. ápr. 21. 15:42
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kedves... fájna, ha megértenél, és jóban lennénk, igaz?

Nem kell hangsúlyt fektetni rá. Aki rájön, hogy neki tetszik a kék ing, mert kiemeli a szemét, vagy eldönti, hogy nem szereti a vászonnadrágot, az is vélemény. Nem kell Zoolander-nek lenni, de legyen véleménye a dolgokról, ne csak felvegye, amit anya kikészít neki.

Várom a problémázást.

2017. ápr. 21. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!